Sari la conținut

“Chiți și prietenii lui”, povești cu tâlc

„Chiți și prietenii lui” este o carte special dedicată preșcolarilor și entuziasmul cu care este scrisă captează atenția copiilor, dar și a părinților, iar poveștile, pe lângă faptul că le dezvoltă imaginația, îi antrenează pe cei mici în diverse activăți de dezvoltare psihică.

Istorioarele aduc un nou tip de abordare a poveștilor clasice pentru copii. Întâmplările prin care trec cei patru prieteni îl pregătesc pe micul cititor cu privire la problemele din viața de zi cu zi și modul civilizat și rațional de rezolvare a acestora, și în plus, le oferă și informații de ordin general, privind stelele, plantele, circuitul apei în natură, care pot fi pe placul copiilor mici, interesați de cultură generală.

„Chiți și prietenii lui” nu reprezintă doar o carte de povești, ci și o modalitate prin care copilul poate să fie educat și ajutat să se dezvolte armonios.

Autor: Dana Codori
Editura: Smart Publishing

Articole relationate
Copiii vorbesc, mamele iubesc

Copiii vorbesc, mamele iubesc

Acum vreo două săptămâni, am avut o discuție mai aprinsă cu Albert, după ce mi s-a părut că depășise niște limite. Dintr-una într-alta, copilul meu de nouă...

Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

    Evenimente Bucureşti