Sari la conținut

5 funcții ce te vor convinge să cumperi ție și copilului tău un iPhone

Trebuie să ții pasul cu evoluţia copilului tău. Din păcate, devine din ce în ce mai greu, pentru că telefoanele și tabletele devin mult prea inteligente. Însă, există mereu o soluție! Compania Apple este recunoscută pentru device-urile sale, care sunt foarte ușor de utilizat, chiar și pentru cine nu se pricepe deloc. O mămică precaută are grijă în permanență la accesul copilului său pe internet, indiferent de vârsta acestuia! Lucru ușor de realizat cu doar o simplă comandă de pe telefonul său. Astăzi, datorită ecosistemului creat de cei de la Apple, conectivitatea dintre device-uri nu a fost niciodată mai ușoară.
Iată de ce un iphone este alegerea potrivită pentru tine și copilul tău.

1. Family Sharing

Family Sharing este o opțiune disponibilă pe toate produsele Apple, care permite părinților monitorizarea acțiunilor copilului. Aceasta a fost creată în special pentru a putea împărți abonamente de tip subscription, cărți sau jocuri, cu un număr de alți 5 membri. Prin această funcție poți să vezi foarte rapid cât timp petrece copilul pe telefon, iar dacă observi că screen time-ul este prea mare, ai varianta să setezi de pe iPhone-ul tău o limitare a timpului petrecut de cel mic în online. Din aplicația Find My iPhone ai acces la locația în timp real a tuturor membrilor familiei. Este o metodă foarte simplă prin care vezi dacă copilul este în siguranţă.

2. Sistem de operare superior faţă de competitori

Sistemul de operare iOS, ce rulează pe toate dispozitivele Apple, este cotat ca fiind cel mai ușor de manevrat software, datorită sutelor de funcții implementate în acesta. Un exemplu perfect este funcția de Text to Speech, ce-ţi permite să transmiți un mesaj, fără a fi nevoită să tastezi.

Tot în zona de accesibilitate este FaceID, ce îți deblochează telefonul cu un scan rapid al feţei tale. Opțiunea a dus compania la un nivel superior când vine vorba de securitate biometrică, dar acești senzori pot fi foarte ușor deterioraţi printr-o simplă scăpare a telefonului. Acest lucru însă, poate fi evitat prin protecţia device-ului cu o folie și o husă de iphone. Pentru o selecție largă de accesorii, care garantează calitatea, vizitează siteul brandgsm.ro .

3. Mod focus

Această funcție permite utilizatorului să seteze toate device-urile cu iOS să ignore orice fel de notificare, pentru a se putea concentra. Există diverse profiluri de la: Muncă, Acasă sau Învăț. Așa tu, sau copilul tău, puteți primi numai apeluri sau notificări importante în acea perioadă de timp. Modul focus poate fi programat să se declanșeze la o anumită oră, când ajungi la o locație specifică sau, pur și simplu, din setări. Este o unealtă foarte bună a productivității!

4. Apple Pay

Este convenabil! Tot ce trebuie să faci, este să apeşi de 2 ori pe butonul de închidere şi să lași senzorii FaceID să te scaneze pentru a te autentifica, după doar îndrepți telefonul către terminalul POS. Şi gata! Ai plătit!

5. Siri

Acest robot este fantastic când este vorba de multitasking. Poți să-l pui să noteze in calendar, să dea drumul unui timer, să apeleze pe cineva în timp ce conduci și, multe altele. Singurul dezavantaj este că telefonul trebuie setat în limba engleză pentru a putea funcţiona.

Acestea fiind spuse, un telefon este o investiție foarte importantă pentru o familie. Dar dacă alegi să investeşti într-un bun de calitate, un device din seria iPhone garantează satisfacția consumatorului. Alege sa fii o mămică modernă care are grijă de copilul ei, chiar și în mediul online!

Sursa foto: unsplash.com
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!