Sari la conținut

Care sunt caracteristicile femeii-mame din zodia Capricornului

O trasatura tipica femeii Capricorn este amabilitatea si o extraordinara capacitate de a-si pastra calmul in orice situatie. Datorita stapanirii de sine si a unei strategii aproape perfecte prin care femeia Capricorn stie sa-si atinga obiectivele, acestea par sa fie mereu in forma maxima, capabila sa faca fata tuturor provocarilor pe care le aduce sarcina,si maternitatea.

Femeia Capricorn este o gospodina buna, locuinta ei este mereu curata, eleganta si extrem de confortabila. In viata familiala, intotdeauna respecta normele stabilite, obiceiurile si standardele de conduita. Este frumoasa si isi pastreaza tienretea pentru multa vreme fara sa faca ceva in mod special. femeia capricon are o eleganta inascuta care o face sa arata bine si ingrijit mereu.

Femeia Capricorn considera ca pentru a realiza ceva important in viata, prima data trebuie intotdeauna sa stabilesti un scop si sa-l urmaresti cu tenacitate si curaj, depasind cu calm, rabdare si perseverenta toate obstacolele. Femeia Capricorn este o mama foarte exigenta. Ii invata pe copii sa-si respecte rudele, sa-i respecte pe oamenii mai in varsta, sa nu se abata de la reguli si sa se comporte exemplar.

Femeia Capricorn are foarte multa grija de copii si da dovada de o rabdare uimitoare, dar evita alintarea in educatia lor. Uneori, poate fi prea exigenta, dar in momentul in care copiii vor ajunge mari, o vor multumi pentru tot ce a facut pentru ei. Isi crese copiii cu multa dragoste si grija, punand ca prime reguli, simtul datoriei si pe cel al responsabilitatii, incercand sa transmita copiilor cat mai mult din tenacitatea ei, fiind convinsa ca acesta este unul din secretele succesului in viata.

Firi rigide, mamele Capricorn vor fi intr-o permanenta invatare in ceea ce priveste cresterea si dezvoltarea copilului lor. Nu exagereaza in nici un fel cand vine vorba de educatie si reusesc intotdeauna sa gasesca o cale de mijloc pentru toate problemele care intervin in relatia ei copilul.

Una din caracteristicile femeii mame in zodia Capricornului este o vesnica neliniste. Ea isi alimenteaza spaime si ganduri negre din nimic, dar framantarile nu se vad in exterior. Sunt femei pricepute, mama bune care isi simt copiii si ii inteleg foarte usor.

Nu poate accepta neloialitatea, caci îi vine foarte greu sa conceapa un tip de comportament care ii este total strain si necunoscut, femeia capricon fiind loiala pana la sacrificiu. Puternica, ordonata, ambitioasa, femeia Capricon reprezinta un suport minunat pentru familia ei si mai ales pentru copiii ei, din care aceasta face un adevarat scop in viata.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!