Sari la conținut

Carti pentru acomodarea la gradinita

Mai sunt putine zile pana cand incepe gradinita si una de regulile de aur este sa ii pregatesti pe copii vorbindu-le despre asta, astfel incat acomodarea sa fie cat mai usoara. Iar cel mai bun mod de a face asta este apeland la carti, pe marginea carora sa discutati.

Va vom arata cateva astfel de carti care ne-au placut noua:

Albumul meu de gradinita

Este o carte jumatate jurnal si jumatate carte informativa, prin care copilul poate sa inteleaga care este programul de gradinita, ce se asteapta lumea de la el, dar in acelasi timp invata sa aprecieze si lucrurile noi: colegii, activitatile. De aici

 

Bobita si Buburuza la gradinita

Bobita si Buburuza sunt doi protagonisti simpatici ai unei intregi serii de carti dedicate copiilor. Textele sunt scurte si pe intelesul copiilor, iar ilustratiile sunt simple si frumoase. De aici.

 

Autocolante refolosibile, la gradinita

Este o carte care permite copiilor sa se joace cu abtipilduri, o activitate pe care o iubesc, si, in acelasi timp le povesteste si ce anume se intampla la gradinita. Poti fi sigura ca in acest fel i-ai captat atentia. De aici.

 

Priveste pe fereastra, Gradinita

Daca aveti noroc, atunci gasiti aceasta carte in librarii. Este o carte interactiva, cu mici ferestre in interior care se pot deschide. Are foarte multe detalii si este o modalitate minunata de a-i introduce pe cei mici in universul gradinitei. Editura la care a aparut este Girasol.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!