Sari la conținut

Cum să oferi o zi de îngrijire unui copil cu o boală incurabilă

Tu cum sărbătorești începutul verii? Te-ai gândit că te poți distra, ca în fiecare weekend, dar să faci și un gest caritabil? Fundația HOSPICE Casa Speranței organizează pe 3 iunie, la București, un carnaval caritabil, pentru a strânge fonduri destinate copiilor cu boli incurabile.

Un bilet la HOSPICE Carnival costă doar 40 de euro. Puțin pentru o seară de distracție, mult pentru micuții greu încercați de soartă. Costul a două bilete reprezintă suma necesară pentru ca un copil grav bolnav să poată fi internat, timp de o zi, într-una din secțiile de pediatrie ale HOSPICE din București sau Brașov, unde beneficiază de servicii complexe de îngrijire paliativă.

Ediția din acest an a HOSPICE Carnival va avea loc vineri, 3 iunie, ora 19.30, la Grădina Floreasca, situată pe Bd. Mircea Eliade nr. 16. Află cum poți participa de pe site-ul evenimentului.

„Evenimentul cuprinde o recepție de bun venit, cină bufet, open bar, un concert live și multe surprize. Gianina Corondan, Jojo, Ana Morodan și Marius Vintilă se numără printre vedetele care ne vor susține și în acest an. Toți banii pe care îi vom strânge din participarea la această petrecere caritabilă vor fi folosiți pentru îngrijirea paliativă gratuită oferită copiilor cu boli incurabile. Două bilete la carnavalul din 3 iunie asigură unui copil o zi de internare într-una din secțiile de pediatrie ale HOSPICE”, declară Laszlo Bodor, director de Fundraising și Comunicare în cadrul HOSPICE Casa Speranței.

Atmosfera de la eveniment va fi întreținută de Trupa Lipscani, formată din șase muzicieni talentați. Ei vor cânta piese proprii și cover-uri diverse, interpretate într-un stil de excepție. Un moment inedit al carnavalului va fi asigurat de artistul Eduard Alexe, un cunoscut suflător de flăcări.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!