Sari la conținut

Fii ZURLI de 1 iunie!

De 1 iunie, Domeniul Știrbey îşi deschide porţile pentru toată lumea. Copiii și părinții sunt așteptați cu jocuri, concursuri, teatru, provocări, surprize și bineînțeles cu un super show Gașca Zurli.

Cei mici și mari deopotrivă au la dispoziție o pajiște imensă (10 hectare de iarbă şi copaci), unde pot veni cu trotineta, bicicleta, păturica și desigur cu toată gașca de prieteni. Pentru că Zurli înseamnă joacă, prietenie, iubire, atenție, căldură.
Accesul în incintă se poate face de la ora 12.00.

La ora 16.00 vor începe jocurile și concursurile, iar la ora 17.00 pe scenă se joaca spectacolul Aventurile Iepuraşului în Pădurea Poveştilor . Seara se încheie cu un super spectacol cu Gaşca Zurli.

Intrarea este liberă. “Ne bucurăm că putem să ne întâlnim cu prietenii nostri chiar de 1 Iunie într-un loc atât de frumos cum e Domeniul Știrbey. Sper să petreacă o zi minunată şi să se bucure de atât de mult verde. Este o întâlnire cadou, intrarea pe Domeniu e liberă . Ne vom strădui sa le oferim cateva surprize iar întâlnirea cu Gaşca Zurli cu siguranță va fi Cireașa de pe tort. Aşteptăm prietenii să fie zurli de 1 Iunie! “ declară Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului Zurli.

Programul complet al evenimentului:
12.00 – Se deschid porţile. Program de voie
16.00- 17.00 - Jocuri şi concursuri
17.00- Spectacol AVENTURILE IEPURAŞULUI ÎN PĂDUREA POVEŞTILOR
18.00-19.00- Jocuri şi concursuri
19.00- Gaşca Zurli

Adresa Domeniului Stirbey este Strada Știrbei-Vodă 36, Buftea
Contact Domeniul Stirbey – 0737847239
www.domeniulstirbey.ro

*Accesul la piscină şi închirierea cailor şi poneilor este contra cost.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!