Sari la conținut

George Buhnici și-a cerut public scuze, în urma scandalului vergeturilor. "Îmi pare rău. Iertați-mă, doamnelor"

Sunt aproape două săptămâni de când George Buhnici a declanșat "scandalul vergeturilor și al celulitei". Astăzi, el și-a cerut scuze față de femeile pe care le-a jignit.

În urma interviului de la festivalul Neversea, George Buhnici a devenit viral prin declarațiile grosolane ce vizau femeile care nu au un corp perfect.

George Buhnici și-a cerut public scuze tuturor femeilor, printr-un video postat pe TikTok.

„O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă”, spune George Buhnici.

El a adăugat: "Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune i-am și, mai ales, le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsă de politețe."

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!