Sari la conținut

Îți dorești să speli hainele micuțului tău într-un mod optim? Află aici de ce trebuie să ții cont atunci când îi speli hainele la mașina de spălat!

Vezi gGalerie foto

Pentru o mămică este foarte important să știe că micuțul său beneficiază de tot ceea ce este mai bun pentru el și că este întotdeauna în siguranță. De aceea, hăinuțele sale necesită să fie spălate într-un mod corect, deoarece, în caz contrar, pot rămâne diverse virusuri, bacterii sau agenți patogeni ce sunt foarte nocivi pentru starea sa de sănătate.

În continuarea acestui articol, vei afla cum îi poți spăla hăinuțele într-un mod optim și de ce trebuie să ții cont atunci când i le speli la mașina de spălat!

Din fericire, spălarea rufelor s-a simplificat foarte mult în ultimul timp, datorită apariției mașinilor de spălat rufe, ce dispun de multe funcții utile, așa cum sunt și cele de la magazinul online Altex.ro. Cu atât mai mult că, hainele copiilor au tendința să se murdărească mai repede din cauza diverșilor factori precum petele de mâncare sau nisipul de la locul de joacă. Așadar, îți vom prezenta cum poți spăla hainele puiului tău, într-un mod optim:

• Este indicat să alegi detergentul potrivit!

Experții recomandă ca în primul an de viață al puiului tău să optezi pentru un detergent special pentru spălarea hăinuțelor de bebeluși. Acestea nu conțin coloranți, parfum cu miros intens sau alte ingrediente chimice care îl predispun către alergii. Deși poate că nu curăță sau îndepărtează petele la fel de bine ca detergentul obișnuit, sănătatea bebelușului tău este mult mai importantă.

• Trebuie să verifici etichetele hainelor care sunt ale micuțului tău!

Este esențial să citești etichetele de pe haine cu mare atenție, pentru a ști care sunt instrucțiunile de spălare ale fiecărui articol în parte. În felul acesta, vei putea verifica dacă acestea se pot spăla la mașina de spălat sau va trebui să faci acest lucru manual. De asemenea, vei primi indicații în legătură cu temperatura apei la care trebuie să fie spălate. În unele cazuri, se mai poate menționa care sunt pașii de spălare a hainelor.

• Este necesar să separi hainele sale de restul articolelor vestimentare ale membrilor familiei!

Și în acest caz, specialiștii recomandă ca în primele luni de viață ale bebelușului tău este necesar ca hăinuțele sale să fie spălate separat de articolele vestimentare ale tuturor membrilor familei. În acest mod, se va păstra un grad ridicat de igienizare a hăinuțelor și a altor accesorii ale sale.

• Evită utilizarea balsamului de rufe!

Chiar dacă balsamul de rufe are rolul de a face țesăturile hainelor mai moi și de a le oferi un miros plăcut, acestea nu sunt recomandate pentru spălarea hainelor micuțului tău. Balsamul de rufe conține un adaos destul de mare de parfum și de ingrediente care îi pot fi dăunătoare bebelușului tău, provocându-i iritații sau alergii ale pielii.

În concluzie, acestea au fost recomandările noastre pentru spălarea hainelor micuțului tău într-un mod optim, dar și de ce trebuie să ții cont atunci când i le speli la mașina de spălat, pentru a evita situații neplăcute, precum alergiile sau iritații ale pielii. Tu cum speli hainele puiului tău?

Sursă foto: Pexels.com.
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!