Sari la conținut

La școală. Pe locuri, fiți gata, start!

Gândurile copiilor sunt încă la taberele de vară, la cantonamente, la excursiile cu familia, ei încă se pot bucura de perioada fericită a vacanței și nu se gândesc la lecții sau la teste. Cu toate acestea, întoarcerea la școală nu trebuie să fie sinonimă cu plictiseala. Școala nu înseamnă doar educație și disciplină, ci și întâlniri cu prietenii, jocuri pe holuri și timp petrecut împreună. Cea mai recentă campanie epantofi.ro dovedește că nici echipamentul școlar nu trebuie să fie plictisitor. Cu gama sa largă de pantofi, ghiozdane, șlapi sau borsete, multibrandul îi ajută pe toți părinții să alcătuiască un set complet pentru noul an școlar

Pentru cea mai recentă campanie "La școală. Pe locuri, fiți gata, start!", experții de la epantofi.ro au selectat cea mai interesantă ofertă pentru sezonul toamnă-iarnă 2023 din peste 800 de mărci. În fotografii și filme, putem vedea pantofi pentru ora de educație fizică, pantofi pentru jocurile de pe holurile școlii, rucsacuri, penare, borsete, bidoane sau cizme de cauciuc și papuci - într-un cuvânt, tot ceea ce ar trebui să fie inclus într-un kit școlar.

Ghiozdanul potrivit pentru un spate sănătos

Fiecare părinte știe că uneori copiii pot căra multe în rucsac. Pe lângă cărți, ei trebuie să aibă la îndemână și un penar, adesea un săculeț sport, o sticlă de apă și un lunchbox.

De aceea, este atât de important ca ghiozdanul asupra căruia ne decidem să fie nu doar atractiv din punct de vedere vizual, ci și ușor și confecționat din materiale rezistente. În campania epantofi.ro, putem vedea rucsacuri colorate, dar confortabile, de la mărci precum Jansport, Converse, Reebok sau Vans. Se remarcă în mod deosebit colecția de rucsacuri pastelate de la Doughnut.

Ghiozdanul fiecărui elev ar trebui să includă și un bidon de apă, de exemplu de la adidas sau Puma, precum și un săculeț pentru pantofii de schimb sau un penar încăpător pentru toate rechizitele școlare.

Pantofii potriviți pentru școală

La fel de importanți ca și rucsacul sunt și pantofii. Copiii își vor petrece o mare parte din zi în ei, fie la ora de educație fizică, fie alergând pe terenul de joacă sau pe holuri. Este important ca pantofii pentru școală să aibă o talpă flexibilă, de preferință care nu lasă urme, pentru ca elevul să poată să se încalțe și să se descalțe singur. Încălțămintea nu trebuie să rigidizeze piciorul, deoarece nu îi va permite acestuia să lucreze așa cum ar trebui. Pentru a face copilul să vrea să își amintească să își schimbe pantofii, pantofii trebuie să fie, de asemenea, atractivi din punct de vedere vizual. Cea mai recentă campanie a epantofi.ro prezintă cele mai interesante modele de adidas Superstar cu cele trei dungi caracteristice, sneakerșii Vans, inclusiv cei cu modelul de cult în carouri alb-negre, care vor delecta întoarcerea la școală, sau mult îndrăgiții teniși Converse.

Pe locuri, fiți gata, start!

Începutul unui nou an școlar înseamnă și lecții de educație fizică. Deoarece pantofii sport sunt mai predispuși la deformare, este recomandat să optezi și pentru încălțăminte sport specială, pe lângă pantofii obișnuiți de schimb. Mizează pe pantofi de la marca adidas Sportswear; sunt ușori, dar rezistenți, ideali pentru alergare și chiar pentru a juca fotbal.

Atunci când alegi perechea perfectă de pantofi pentru copilul tău, merită să profiți de serviciul gratuit de scanare a piciorului cu ajutorul scanerului esize.me, disponibil în magazinele staționare epantofi.ro. Cu acest serviciu, poți scana piciorul copilului tău și poți vedea o prognoză a creșterii sale în următoarele 12 luni (pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani). În acest fel, fiecare părinte poate alege încălțăminte cu o potrivire mai bună și un timp de purtare optim.
În oferta epantofi.ro, atât în magazinele staționare, cât și în aplicație, poți găsi peste 800 de mărci de încălțăminte, sneakerși, ghiozdane, papuci, accesorii școlare, ceea ce facilitează foarte mult completarea oricărui echipament școlar.

epantofi.ro
@epantofi
#EPANTOFIRO

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!