Sari la conținut

Mamele pot orice! Cum i-a arătat o mamă copilului ei că și el este normal, în ciuda aparenței neobișnuite

Vezi gGalerie foto

Fiecare copil are o personalitate unică, care începe să se dezvolte încă din pântecele mamei. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Enzo, băiețelul care s-a născut cu un semn distinctiv pe față.

Micuțul s-a născut cu un semn pe față, închis la culoare, care îi acoperă cea mai mare parte a frunții și care se întinde și pe o parte a nasului. Această afecțiune este cunoscută sub numele de nev melanocitar congenital. Enzo a fost născut prin cezariană, având cordonul ombilical înfășurat de două ori în jurul gâtului.

Mai târziu, intervenția chirurgicală a demonstrat că semnul din naștere al lui Enzo era o afecțiune inofensivă, care se formează uneori în uter în stadiile incipiente de dezvoltare. Pentru părinții săi, Enzo este pur și simplu perfect, iar Carolina Giraldelli, mama sa, de origine braziliancă, a promis că nu va ascunde niciodată semnul unic de naștere al fiului ei și că se va asigura că micuțul știe că este perfect așa cum este.

Momentul în care și-a întâlnit fiul pentru prima dată a fost foarte emoționant pentru Carolina. Ea a spus că atunci când a văzut semnul din naștere al fiului ei, a simțit că trebuie să devină o persoană mult mai puternică, neînfricată, curajoasă și gata să înfrunte orice obstacol.

Carolina a decis să-i arate fiului ei cât este de special

Într-o zi, Carolina i-a cerut unui make-up artist să-i deseneze pe față o replică a semnului din naștere al lui Enzo.

„Machiajul și fotografiile au fost făcute aproape de Ziua Mamei, pentru a-l sărbători pe Enzo, care este cel mai mare cadou pe care l-am putut primi vreodată”, a spus mămica.

Ea a adăugat: „Când am ajuns acasă, reacția lui Enzo a fost o bucurie imensă. Am făcut multe poze, iar dimineața noastră a fost foarte distractivă.”

Carolina a vrut să sărbătorească frumusețea copilului ei și să-i arate micuțului că unicitatea lui îl face un copil atât de special. Carolina și-a petrecut întreaga zi purtând acest machiaj, astfel încât să poată înțelege mai bine prejudecățile cu care se confruntă fiul ei. Ea a declarat că s-a simțit „cea mai frumoasă femeie” în timp ce purta machiajul ei special.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!