Sari la conținut

O gravidă se sinucide în timpul travaliului din cauza durerilor. Soțul nu și-a dat acordul pentru operația de cezariană

În trecut, 46% din nașterile ce aveau loc în China erau prin operație de cezariană. Lucrurile însă s-au schimbat considerabil, iar sistemul medical din prezent nu încurajează deloc nașterile prin operație de cezariană. Acestea sunt făcute doar în cazuri de urgență, când apar complicații și viața mamei sau a copilului sunt în pericol. În plus, doar 10% dintre femeile aflate în travaliu primesc calmante.

Din cauza acestui sistem medical, 60% din medici sunt constant acuzați verbal de malpraxis și chiar de crimă de către familiile pacienților. În proporție de 15% din medici sunt chiar și agresați fizic.

Operația de cezariană se poate realiza doar în cazul unor urgențe medicale

Într-o zi de miercuri, în data de 30 August, Ma Rongrong, o femeie în vârstă de 26 de ani, însărcinată în 42 de săptămâni s-a prezentat la urgențe, fiind în travaliu și acuzând dureri puternice. În urma unui consult, medicul a constatat că dimensiunea capului bebelușului poate provoca probleme atât mamei, cât și copilului, în cazul unei nașteri vaginale. Din acest motiv, medicul a recomandat să se efectueze de urgență operație de cezariană, evitând astfel posibile complicații.

Lucrurile ar fi trebuit din acest moment să evolueze simplu, urmând parcursul firesc al unei nașteri prin cezariană, la recomandarea și sub supravegherea medicului.

Totul însă a luat o întorsătură nefericită (...) Citește mai mult pe www.viatademama.ro

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!