Sari la conținut

Parinti linistiti, frati fericiti. Cum sa crestem frati prieteni pe viata

TOTUL DESPRE MAME şi HUMANITAS CIŞMIGIU vă invită la o lansare de carte - eveniment „Părinți liniștiți, FRAȚI FERICIȚI. Cum să creștem frați prieteni pe viață”, semnată de DR. LAURA MARKHAM, celebru psiholog clinician specializat în dezvoltarea copiilor, fondator www.ahaparenting.com, doctor în psihologie clinică.
 
Vă așteptăm marți, 27 octombrie, de la 18.30, la librăria HUMANITAS CIŞMIGIU (Bulevardul Elisabeta nr. 38, București), să descoperiţi cel mai eficient ghid de parenting ce include strategii practice, cu rezultate dovedite, pentru mai puține certuri și mai multa distractie intre frati.
 
 
Dr. Laura Markham și-a format un public numeros și fidel datorită abordării sale pline de compasiune, având la bază legătura vitală dintre părinți și copii. În acest ghid mult așteptat, autoarea prezintă unele modalități simple pentru a depăși nevoia de competiție și de conflicte, cultivând între frați o relație plină de iubire, asigurându-l în același timp pe fiecare dintre copii că mama și tatăl lui nu ar putea iubi niciodată mai mult pe altcineva.
 
„Am scris această carte pentru a oferi părinților toate instrumentele necesare ca să poată crește frați prieteni pe viață. Știu, din proprie experință, cum este să crești frați. După ce veți citi cartea veți putea la rândul vostru să îi ajutați pe copiii voștri să își gestioneze conflictele și să își construiască relații bazate pe respect și prietenie.”, spune Dr. Laura Markham. 
 
„Am învățat din cartea Laurei Markham cât de important este să am o legătură strânsă cu fiecare dintre copiii mei. Și cum interacțiunea mea cu ei este definitorie pentru relația dintre ei ca frați. Dacă peste ani ei vor deveni prieteni atunci înseamnă că am făcut ceea ce trebuie și voi putea spune că m-am descurcat ca părinte.”, a mărturisit Miruna Jovin, coordonatoarea colecţiei.
 
Oferind exemple și sfaturi clare ce pot fi puse în aplicare imediat, volumul conține tehnici cu rezultate dovedite, ce izvorăsc din cercetare, menite să-i ajute pe copii să-și controleze emoțiile, să-și comunice nevoile și să-și rezolve singuri neînțelegerile, pentru a dezvolta astfel o legătură strânsă pentru totdeauna și pentru a deveni adulți care vor trăi în bună înțelegere cu toți ceilalți.
 
                                                                                                                                     
„Conținând numeroase scenarii și răspunsuri realiste cu privire la modul în care părinții pot transforma situațiile conflictuale în oportunități de dezvoltare a abilităților, iar teama lor în intervenții utile, Părinți liniștiți, frați fericiți ne pregătește cu măiestrie pentru a acorda atenția cuvenită experiențelor fiecărui copil, a stabili limite, a diminua conflictele și a le dezvolta celor mici aptitudini pentru viață.” spune Dr. Tina Payne Bryson, coautoare a volumelor The Whole-Brain Child și No-Drama Discipline.
 
 „În acest volum pătrunzător, Dr. Markham se folosește de cercetarea științifică, schițând strategii inteligente pe care orice părinte le poate folosi pentru a-și ajuta copiii să-și rezolve conflictele cu empatie, înțelegere și pace. O lectură obligatorie pentru toți părinții.‟  menționează Dr. Shefali Tsabary, autoare a volumelor The Conscious Parent și Out of Control.
 
Lansarea cărţii „Părinți liniștiți, FRAȚI FERICIȚI. Cum să creștem frați prieteni pe viață”, semnată de DR. LAURA MARKHAM precedă cele 4 conferințe pe care autoarea le va susţine pe 14 și 15 noiembrie 2015, la RIN GRAND HOTEL, despre dezvoltarea și menținerea unei relații armonioase în familie: „Părinte liniștit, deci copii fericiți”, „Crește un copil inteligent emoțional”, „Părinți liniștiți, frați fericiți” și „Parenting liniștit: mindfulness și autocontrol”. 
 
Evenimentul face parte din seria Conferințelor TOTUL DESPRE PARENTING. 
 
Conferinţele se adresează tuturor celor care sunt interesați să afle cum să îndepărteze cei 3 „dușmani” ai fericirii – ȚIPĂTUL, CEARTA și PEDEAPSA – pentru a le înlocui cu cei mai buni prieteni”: CONECTAREA, ECHILIBRUL, BUCURIA.  
 
În conferințele sale, Dr. Laura Markham își personalizează intervențiile în funcție de nevoile publicului său, bazându-se pe sesiuni de întrebări și răspunsuri.
 
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!