Sari la conținut

Program pentru gravidele cu istoric de avort spontan

 Dacă ești gravidă și înainte de această sarcină ai trecut prin experiența avortului spontan ești invitată să participi la programul de optimizare a atașamentului prenatal, susținut de drd. psiholog Camelia Chețu, care desfășoară cercetarea “Optimizarea atașamentului prenatal la gravidele cu istoric de avort spontan”. Participarea este gratuită.

A fi însărcinată după ce îniante ai mai pierdut una sau mai multe sarcini poate fi o experiență încărcată cu anxietate și frica de o nouă pierdere, care să influențeze relația cu copilașul din pântece. Cu grijă și suport, le poți gestiona eficient, investind cu iubire și încredere relația cu fătul în continuă formare.

 

Între 56 și 80% dintre femeile care au trecut prin experiența avortului spontan, rămân ulterior, după un timp, însărcinate din nou. Pentru aceste femei, mai degrabă decât o perioadă de bucurie și așteptare cu entuziasm, noua sarcină e o perioadă încărcată de neliniște, de încordare, de teama unei noi pierderi și implicit, de teama de a suferi din nou la fel de adânc.

Cercetarea face parte deopotrivă din programul dezvoltat de Motherhood Center și din programul aplicativ specific studiilor doctorale în scopul susținerii atașamentului prenatal și practicilor sănătoase în sarcină. Programul implică participarea la sesiuni de consiliere psihologică de suport care se desfășoară săptămânal în grup la sediul Motherhood Center (Al. Solca nr. 8, zona Eroii Revoluției)

Informații suplimenatre și înscrieri: office@motherhood.ro, telefon 0721 608 096
Program valabil începând cu luna august 2016.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!