Sari la conținut

Sfaturi pentru un an școlar de succes

Începutul lunii septembrie este semnul că, în cel mai scurt timp va începe și școala. Indiferent că este sau nu primul an în care micuțul tău merge la școală, este important ca el să aibă un an școlar de succes.

Ce poți face în acest sens?

Cumpără din timp rechizitele școlare

Organizează-ți timpul și cumpără-i copilului din timp rechizite pentru școală și fă provizii, astfel încât niciodată să nu-i lipsească copilului lucrurile de care are nevoie pentru la școală.

Alocă în fiecare zi timp pentru teme

Poți face temele cu copilul imediat după ce vine de la școală. Oferă-i micuțului tău o gustare și începeți temele. După finalizarea temelor, copilul se poate juca cu prietenii sau pot merge la activitățile preferate.

Planifică în avans cina

Asigură-te că ai întotdeauna la îndemână ingredientele necesare și că nu este nevoie să alergi la magazin în ultimul moment.  Acest lucru este valabil și pentru pregătirea prânzului sau a pachețelului pentru școală.

Alege hainele pentru a doua zi cu o seară înainte

Nu este nimic mai enervant decât să te cerți cu copilul dimineața despre ținuta pe care vrea să o poarte în ziua respectivă. Alegeți împreună ținuta cu o seară înainte. În acest fel, ai și timp suficient pentru a călca hainele.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!