Sari la conținut

Simona Patruleasa si fetita sa, pe coperta de Craciun a revistei “Ce se intampla, doctore?”

Simona Pătruleasa şi fetiţa sa, Ingrid, au făcut o echipă veselă şi plină de energie pentru coperta de decembrie a revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. care a apărut, joi, pe piaţă.

“Ingrid este minunată şi plină de veselie! În fiecare zi ne surprinde cu o vorbă (“eu vreau să fiţi doar voi părinţii mei” sau “eşti viaţa mea”, “nu pot să trăiesc fără tine”), un gest. Ne jucăm cot la cot cu ea. Sabin îi face castele, îmbracă păpuşi şi le împleteşte părul. Colorăm, pictăm împreună, ne uităm la desene sau mergem la film. De la Ingrid învăţăm în fiecare zi câte ceva şi mai ales cum este să te bucuri de lucrurile mărunte”, mărturiseşte Simona Pătruleasa.

În plus, vedeta vorbeşte şi despre reţeta sa de viaţă care o ajută să se menţină în formă, dar şi despre secretul unei căsnicii fericite. “Contează ce vrei de la viaţă! Unii spun că după mai mulţi ani intervine rutina. Şi dacă o iei de la capăt cu un alt om, peste un timp se ajunge în acelaţi punct. Trebuie doar să preţuieşti ceea ce ai deja, să ştii să te bucuri de fiecare zi, să fii înţelegător şi să nu amplifici o mică discuţie care poate să ducă uşor la o ceartă serioasă. Contează respectul şi bucuria lucrurilor care ne leagă, comunicarea şi, mai ales, Ingrid care este fericirea supremă”, a declarat Simona Pătruleasa pentru numărul de decembrie al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România.

O altă mămică în formă maximă este Cream, protagonista unui pictorial sport în numărul de Crăciun al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”

“Nu am reguli stricte. Însă beau 2 litri de apă pe zi, de 3 ori pe săptămână merg la sport – indiferent de ce formă de mişcare aleg. Demachierea este literă de lege. Pentru că multă lume se întreabă cum de am un păr aşa de frumos, mărturisesc că aplic o mască cu ulei de cocos – măcar o dată la două săptămâni”, mărturiseşte cântăreaţa.

Din numărul de decembrie al revistei, cititoarele se pot inspira în alegerea cadourilor pentru cei dragi, pot testa câteva reţete delicioase şi pot învăţa cum să evite îngrăşarea de Sărbători. În plus, se pot inspira în ritualul de îngrijire al pielii din studiile cercetătorilor care plasează astăzi în topul ingredientelor eficiente cărbunele, folosit în măşti, produse de machiaj şi pastă de dinţi.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!