Sari la conținut

Târgul Baby Boom Show: informații utile pentru vizitatori privind luarea unor măsuri de siguranță în contextul posibilei răspândiri a virusului COVID-19 (Coronavirus)

Vezi gGalerie foto

Târgul Baby Boom Show se va desfășura potrivit programului, între 5 și 8 martie, la Romexpo, Pavilionul B1.
Dată fiind îngrijorarea privind posibila răspândire a virusului Coronavirus în țările europene, organizatorii anunță luarea următoarelor măsuri suplimentare de protecție:
•    Igiena mâinilor este crucială pentru a preveni transmiterea infecțiilor, motiv pentru care organizatorii vor instala în locația festivalului dispensare sanitare echipate cu dezinfectant
•    Sticluțe individuale cu dezinfectant pentru mâini vor fi distribuite personalului organizator și partenerilor
•    Vor fi dublate punctele sanitare
•    S-a pus în mișcare o amplă campanie de informare a angajaților, partenerilor și a publicului prin social media privind măsurile adecvate de igienă și prevenție
•    Niciuna din firmele expozante nu provine din regiunile afectate.

Vom menține o comunicare directă și continuă cu vizitatorii, expozanții și partenerii prin intermediul canalelor de comunicare ale târgului, dar și prin email și newsletter.
Târgul Baby Boom Show este dedicat gravidelor, bebelușilor și copiilor de sub 7 ani.
Pentru că înțelegem că aceste categorii de vizitatori sunt extrem de sensibile nu doar la potențiale afecțiuni, ci și la campaniile de panică, facem apel către toți să fie atenți dacă informațiile distribuite și redistribuite în mediile de comunicare online și offline provin de la instituții și specialiști pentru a nu răspândi chiar cu bună intenție știri false care generează o isterie nejustificată.
Măsurile de prevenție sunt necesare și suntem în permanență atenți la evoluția situației, urmând să luăm decizii în funcție de schimbări și să ne supunem măsurilor comunicate de autorităție în domeniu.
În aceeași măsură, avem obligația de a fi profesioniști și să trecem prin filtrul rațiunii întreaga situație.

Despre Târgul Baby Boom Show, ediția primăvară

Baby Boom Show este cel mai mare târg dedicat gravidelor, nou-născuților și copiilor cu vârste sub 7 ani. Târgul se organizează din 2004 și are două ediții pe an, cu produse și servicii create pentru consumatorul final.
Printre principalele tematici se numără vestimentație, produse de igienă și cosmetice gravide, bănci de celule stem, pachete de servicii medicale pentru gravide, jucării și servicii educaționale pentru copii, entertainment etc.
O importantă parte a târgului are rolul de a sprijini tinerii părinți cu informații, cursuri și sfaturi specializate privind nașterea și perioada post natală.
Pentru că un eveniment fără distracție n-are gust, un program artistic consistent reunește artiști și copii într-o veselie ce durează patru zile

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!