Sari la conținut

Workshop pentru părinți de bebeluși: Muzică și joc senzorial

Dacă vă doriți să aflați cum puteți contribui la dezvoltarea armonioasă a bebelușului dumneavoastră, vă invităm la un workshop captivant și interactiv susținut de experta internatională în educație prin joc senzorial și muzică, Helen Battelley.

Cursul va avea loc pe 12 noiembrie la Edelweiss Center – Victoriei și este special conceput pentru cei care vor să învețe mai mult despre muzică și despre jocul senzorial pentru copii cu vârste între 3 luni și 2 ani, și cum să creeze un mediu stimulativ și captivant care să susțină dezvoltarea bebelușilor.

Obiectivele training-ului sunt:

o Înțelegerea importanței muzicii și jocului senzorial în lucrul cu bebelușii
o Dezvoltarea încrederii în beneficiile activității muzicale
o Crearea unui mediu antrenant unde copiii pot fi implicați
o Înțelegerea importanței planificării creative care poate declanșa răspunsuri excelente și poate angaja bebelușii folosind o serie de stimuli pentru a inspira învățarea
o Stimularea încrederii participanților în rolul mișcării, cântecului și muzicii

La finalul cursului, părinții vor stii ce tipuri de materiale și echipamente minime pot fi folosite în activitățile fizice alături de copii și își vor însuși un set de cântecele, mișcări, jocuri ce pot fi aplicate pentru stimularea senzorială și dezvoltarea motorie a copilului mic.

Pretul workshop-ului este de 400 lei.
Contact pentru inscrieri: office@first7.ro, 0720.064.916

Mai multe informații, aici

Organizator: FIRST7 Parents&Educators Coaching, primul centru pentru educație timpurie din România dedicat dezvoltării armonioase a copilului și oferirii sprijinului corespunzător educatorilor, părinților și celor implicați în procesul de creștere și educare a acestuia, încă de la naștere.

Formator: Helen Battelley
Helen este consultant în educație timpurie cu o experiență internatională de peste 19 ani. De asemenea, Helen este profesor acreditat de dans cu studii în artele spectacolului iar în prezent urmează cursuri masterale de mișcare în copilăria timpurie.
In 1999 Helen a creat o programă unică de dans și mișcare pentru copii de vârstă mică, pe baza experienței solide în pedagogie și de cercetare, care completează și susține programul cadru de educație timpurie din Marea Britanie.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti