Sari la conținut

Brioșe cu iaurt și căpșune (fără zahăr)


Aceste brioșe cu iaurt și căpșune sunt perfecte pentru un mic dejun sănătos sau o gustare dulce. În plus se transportă ușor în parc, în călătorii sau la iarbă verde.


    Secretul este să înglobezi câteva fructe în aluat astfel încât acesta să capete un gust intens de căpșune ce se potrivește de minune cu cel de iaurt.


Cel mai des consumăm căpșunele proaspete. Eu le ador gustul și proprietățile. Acestea conțin o grămadă de vitamine și minerale cu rol în întărirea sistemului imunitar, păstrarea unei vederi sănătoase și reducerea inflamațiilor.

    Atât eu, cât și cel mic, cum vedem căpșune pe tarabele din piețe, ni se fac ochii mai mari decât stomacul.

Următorul pas este să cumpărăm cantități mult prea mari din fructele astea delicioase. După ce ajungem acasă și ne umplem burțile cu ele, inevitabil rămân câteva neconsumate. Cum sunt extrem de perisabile, trebuie musai să fac ceva cu ele. Nu pot sa le las să se strice ca apoi să le arunc. Și ca de fiecare dată, îmi urmez primul impuls: fac brioșe.

De fapt, așa au rezultat și celelalte brioșe cu tot felul de combinații de fructe de sezon, brioșele cu mere și cireșe, cele cu banane și zmeură sau cele cu banane și afine.

Dacă vrei să prepari și tu această rețetă de brioșe cu iaurt și căpșune (fără zahăr), găsești lista de ingrediente și modul de preparare mai jos.

(...)

Citeşte mai mult pe mamamag.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!