Sari la conținut

Adela Popescu va fi din nou mămică! A anunţat şi sexul bebeluşului

Astăzi, 26 iunie, Adela Popescu a făcut marele anunț: va fi din nou mămică!

Vestea a fost făcută publică în cadrul emisiunii "Vorbește lumea", când Adela a intrat în legătura telefonică cu mama ei, creând un moment plin de emoţie şi de fericire.

Pentru a da vestea întregii familii, Adela a pregătit un moment special chiar de ziua lui Alexandru. Întreaga familia a purtat tricouri înscripționate prin care anunţa vestea cea mare! Pe blog, Adela a a dezvăluit și că cel de-al doilea copil al său va fi tot băiețel.

"Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toți patru în tricouri inscripționate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru. Acestea aveau să vorbească despre surprindere, lacrimi de fericire, panică, extaz, panică din nou, dar și despre o liniște ce vine din siguranța că frățiorul lui Alexandru va aduce, odată cu venirea lui pe lume, și mai multă fericire în familia noastră", a declarat Adela pe blogul ei.

Radu a purtat un tricou pe care scria “Fac numai băieţi… deocamdată”, semn că şi-ar mai dori un copilaş, Adela - “Fac ce fac şi mai fac un băiat”, iar micuţul Alexandru “Aştia doi mai fac unul”.

"Micuţule, avem un tricou şi pentru tine! Te aşteptăm!", a înceheiat Adela postarea.

Felicitări, dragilor! Să fiţi sănătoşi cu toţii!

Sursa foto: Arhiva adelapopescu.eu
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!