Sari la conținut

Ce nume va purta al treilea copil al cuplului regal William-Kate?

În această lună, prinţul William și ducesa Kate Middleton vor deveni părinţi pentru a treia oară, moment pe care britanicii îl aşteaptă cu nerăbdare!

Una dintre cele mai mari curiozităţi care îi macină pe englezi este legată de numele bebeluşului, motiv pentru care pariază non-stop! Şi se pare că prenumele Mary pare să devină un favorit incontestabil în topurile întocmite de casele de pariuri din Marea Britanie.

Cei care au pariat deja mizează tot mai mult pe faptul că prinţul William şi ducesa de Cambridge vor avea o fetiţă pe care o vor boteza Mary, un nume care are o legătură îndelungată cu monarhia britanică, scrie Press Association.

► Citeşte şi Ducesa de Cambridge, cu burtica din ce în ce mai vizibilă, la slujba de duminică

De ce Mary? Stră-străbunica prinţului William, soţia regelui George al V-lea, a purtat prenumele Mary şi a fost o femeie despre care prinţul de Wales vorbeşte cu multă afecţiune. De asemenea, Mary este unul dintre prenumele secundare ale reginei Elisabeta a II-a.

Casa de pariuri William Hill a acordat o cotă de 3 la 1 acestui prenume, urmat de Alice, cu cota 6 la 1, şi Victoria, cu cota 8 la 1. În schimb, favoritele casei de pariuri Coral sunt prenumele Mary şi Alice, care au o cotă egală de 5 la 1, iar Victoria ocupă locul al treilea, cu o cotă de 8 la 1.

► Citeşte şi Motivul pentru care Prinţul George poartă numai pantaloni scurţi, chiar şi iarna

Ce se va întâmpla dacă al treilea copil va fi un băiețel? În ceea ce priveşte clasamentul de prenume masculine, casa de pariuri William Hill consideră că favoriţii sunt Albert, Arthur şi Fred, cu o cotă egală de 14 la 1. Potrivit casei Coral, favoriţii sunt prenumele Albert şi Arthur, cu o cotă egală de 12 la 1. Urmează o serie mai amplă de prenume masculine, din care fac parte Arthur, Fred şi Philip, cu o cotă de 16 la 1.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!