Sari la conținut

Laura Cosoi, petrecere în avans pentru bebeluşa ei. Cum arată gravidă în 40 de săptămâni

Vezi gGalerie foto

A început numărătoarea inversă pentru frumoasa actriţă Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin Curticăpean. Deşi nu se ştie exact data la care va deveni mamă – şi asta pentru că îşi doreşte să nască natural - Laura are bagajul pentru maternitate făcut. Emoţiile cresc de la zi la alta, aşa că zilele trecute actriţa s-a relaxat în compania prietenilor, pe care i-a invitat la ea acasă pentru a sărbători în avans venirea micuţei. Vedeta a povestit pe blogul ei cum a petrecut şi cât de repede s-a scurs timpul în compania celor dragi.

Zilele trecute am avut prima mare petrecere în familie – în formulă completă – împreună cu prieteni dragi nouă: aproximativ 40 de invitați. Și chiar dacă fetița noastră nu s-a născut încă, cumva ea a fost personajul principal. Am simțit-o atentă și foarte prezentă în toată acea atmosferă plină de râsete, bucurie și iubire.

A fost un fel de «Pre baby party», pentru că nu mi-am dorit o petrecere clasică de «baby shower». Nici eu, nici Cosmin nu vrem că prietenii noștri să cheltuiască inutil pe tot felul de lucruri care, poate, nici nu ne vor folosi vreodată, a explicat actriţa pe blogul personal.

Curtea casei noastre s-a umplut de flori și lumânărele, de oameni fericiți, de copii și gânduri bune pentru cea mai mică dintre noi și atât de așteptată: să vii sănătoasă pe lume, scumpă noastră! Deși ploaia ne-a tot amenințat, așa încât ne-am gândit să pregătim și casă pentru petrecere, până la urmă totul a fost cum nu se poate mai bine și am petrecut momente frumoase împreună. Am avut parte de muzică bună, bineînțeles, vin și șampanie și multă, multă veselie. A fost o atmosfera foarte plăcută și, deși știu că gândurile tuturor s-au îndreptat spre fetița noastră, m-am simțit și eu extrem de răsfățată, iubita și protejată. Am primit un cadou minunat de la soțul, familia și prietenii mei și sunt foarte recunoscătoare pentru asta. E atât de important să simți că ai alături de ține persoane care te iubesc și, uneori, te copleșesc cu atenția lor!", a adăugat Laura.

Vedeta a publicat şi o mulţime de fotografii de la pre baby party, arătându-ne tuturor cât de fericită şi de împlinită este, alături de soţul ei.
În ceea ce priveşte kilogramele acumulate în timpul sarcinii, trebuie să recunoaştem că Laura este o norocoasă: are o siluetă demnă de invidiat!

Naştere uşoară, Laura! De-abia aşteptăm să îţi cunoaştem micuţa! 

Sursa foto

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!