Sari la conținut

Câte vacanțe ar trebui să aibă elevii? Răspundeți la chestionarul creat de Ministerul Educației

Pentru părinții care își doresc să contribuie la deciziile care se vor lua cu privire la calendarul școlar 2018-2019, Ministerul Educației a creat un chestionar online, disponibil în perioadă 18-24 ianuarie 2018.

Întrebările sunt legate atât de numărul de săptămâni pe care ar trebui să îl aibă viitorul an școlar, cât și de intervalul și durata vacanţelor. Atât profesorii, părinții, cât și elevii sunt invitați să răspundă la întrebări.

Chestionarul este disponibil aici și conține 5 întrebări care vizează colectarea unor puncte de vedere referitoare la durata minimă a anului școlar, data de începere a acestuia, durata vacanţelor de iarnă și de primăvară, respectiv necesitatea vacanței intersemestriale.

Este important să știți că nu se solicită date cu caracter personal, iar răspunsurile sunt confidențiale și vor fi utilizate doar în scopul consultării.

Sursa foto: Free pik  
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti