Sari la conținut

Cum a fost cu Sofia la Acvariul din Barcelona

Când ne-am făcut lista cu obiective pentru Barcelona, ştiam sigur că vrem să ajungem la acvariu. De fiecare dată când mergem la Zoo Băneasa, Sofia vrea să mergem la peştişori şi în sfârşit aveam ocazia să o ducem să vadă pisici de mare, rechini sau ton în mărime naturală. Până acum nu am ajuns nicăieri unde să existe un acvariu în adevăratul sens al cuvântului, aşa că ne-am grăbit să cumpărăm biletele online imediat.

Şi aşa, în a doua noastră zi am pornit să vedem peştişorii.
Pentru că am coborât la staţia de metrou Barceloneta ne-am plimbat puţin pe jos. Însă erau peste 20 de grade, soare, şi noi venisem de la ploaie, aşa încât plimbarea a fost excelentă.

Pentru că am luat biletele online nu am stat deloc la coadă, ceea ce a fost foarte bine, şi am intrat imediat. La intrare sunt nişte casete în care îţi poţi lăsa lucrurile dacă vrei, dar nu am văzut un loc unde poţi lăsa căruciorul. Adică am încercat să îl îndesăm în mai mult de un dulap (erau de mărimi diferite), dar nu am reuşit. Drept urmare a trebuit să îl plimbăm după noi.

Acvariul nu este nici prea mic, nici prea mare (cel din Londra, spre exemplu, este mai mare), dar pentru cei mici este extraordinar. Au tot felul de specii de peşti şi plante marine.

La un moment dat chiar treci printr-un tunel cu peştişorii peste tot în jurul tău, ceea ce este foarte spectaculos, mai ales că sunt şi mulţi rechini (destul de măricei) pe acolo. Prin acea zonă este o podea rulantă şi trebuie doar să stai şi să admiri ce se întâmplă în jurul tău.

(...)

Citește mai mult pe www.crestemsicalatorim.com!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!