Sari la conținut

Alăptarea în tandem: fotografia care a pus internauții pe jar

Alăptarea prelungită, deși recomandată de specialiști, este adesea criticată de mulți dintre noi. Și, așa cum este de așteptat, nici alăptarea în tandem (nefiind vorba despre gemeni) nu face excepție.

Laura Clery, cunoscuta actriță din comedia romantică “O săptămână de pomină”, a fost aspru criticată de internauți, după ce a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu ea și cu cei doi copii, alăptând în tandem.

În imaginea respectivă, actrița alăptează la un sân bebelușul de doar doi anișori, iar la celălalt pe fetița nou-născută. Așa cum era de așteptat, mămicile și-au și dat cu părerea:
“Cel mare de ce mai mănâncă la sân?! E atât de trist... e datoria ta de părinte să îl faci sa meargă mai departe”, a scris una dintre mămici.
Părerea mea este că trebuia să înțarci băiatul până acum. Îmi place ca alăptezi, dar el deja e mare. Lasă fetița să se bucure, acum.”, a comentat o alta. Iar ele nu sunt singurele care au dat astfel de comentarii răutăcioase.

În apărarea ei, vedeta a făcut o nouă postare...
“Sunt chiar curioasă: cu ce vă simțiți voi jignite  că eu am ales să îmi conectez astfel copiii? Cu ce sunteți voi jignite că le predau o lecție valoroasă: învățați să împărtășiți! Cu ce sunteți voi jignite că îmi cresc cantitatea de lapte și scad riscul angorjării? Cu ce sunteți voi jignite că le ofer nu doar ambilor copii beneficii sănătoase, ci inclusiv mie?”

Felicitări, mămico! Alăptează cât simți, când simți! Cu siguranță nu faci decât un mare bine!
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!