Sari la conținut

Bebeluș de 4 luni în comă, după ce bunica i-a amestecat laptele praf cu vin alb

O bunică din Italia ar fi făcut o greșeală devastatoare, când a preparat laptele praf pentru nepotul ei de doar 4 luni: în loc să amestece laptele praf cu apă, bunica a folosit, din greșeală, vin alb.

Copilul de 4 luni ar fi ingerat suficient din amestec cât să fie extrem de afectat.

Daily Mail a raportat că vinul ar fi fost într-o sticlă de culoare închisă, similară cu o sticlă de apă. Când bunica a pregătit biberonul băiețelului, a crezut că amestecă pudra de lapte cu apa plată. Copilul a început să bea biberonul, dar a simțit că ceva nu este în regulă, așa că refuzat să continue. Atunci, bunica a mirosit amestecul și și-a dat seama de greșeala făcută.

De îndată ce a descoperit că a amestecat formula praf cu vin, bunica l-a dus de urgență pe bebeluș la spital, unde a fost imediat îngrijit de personalul de urgență. El a fost intubat și i-a fost pompat stomacul, după care a fost transportat la un spital pediatric, aflat în comă etilică.

Potrivit Mirror, copilul pare a fi stabil, iar viața lui nu este în pericol în acest moment. Poliția locală investighează incidentul și va stabili dacă bunica va fi acuzată.

Alcoolul poate fi letal pentru copii

Copiii nu ar trebui să bea niciodată alcool. Chiar și în cantități mici, consumul de alcool poate duce la boli grave sau chiar la moarte. Pe termen lung, consumul de alcool poate cauza: afectarea ficatului, pierderea poftei de mâncare, probleme de stomac, leziuni cardiace și cerebrale și pierderi de memorie.

Sursa



 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!