Sari la conținut

Ce imi lipseste cel mai mult de pe vremea cand aveam un bebelus

Stiu ca proaspetele mamici nu ma cred, insa mai tarziu veti ajunge sa regretati ca nu aveti bebelusi mici fiindca sunt cateva lucruri minunate care nu se pot intoarce.

1. Modul in care se odihnesc bebelusii pe tine, lipiti complet si linistiti, necerand nimic altceva decat sa fie cat mai aproape, sa se abandoneze total.

2. Felul in care te privesc si in apuca sanul atunci cand sug. Ulterior nu mai simti o asemenea senzatie de contopire cu copilul tau si nici privirea lui nu mai arata o asemenea satisfactie totala.

3. Faptul ca sunt atat de mici. Atat de mici incat palma lor aproape poate sa cuprinda un deget de-al tau. Atat de mici incat ii poti tine intr-o mana si abia de ajung pana la cot.

4. Au rotunjimi incantatoare, peste tot, de la pernutele de la picioare pana la gusa. Si nu te poti abtine sa nu le pupi pe toate de mii si mii de ori.

5. Cat de uimiti sunt de lucrurile care ii inconjoara si cat de expresiva este privirea lor. Sclipirea aceea din ochi nu va mai reveni mai tarziu la aceeasi intensitate.

6. In ce fel stiu sa se bucure, cu toata fiinta, fara niciun gand negativ sau retinere. Momentele din baie erau cu adevarat speciale. 

7. Cat de simpatic le sta parul cu care s-au nascut, adesea un sus si dezordonat, ca si cum ar fi punkisti convinsi.

8. Modul in care dorm, cu manutele adunate la gura si cu fundul in sus.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!