Sari la conținut

Cristina Șișicanu, criticată pentru că a postat imagini cu ea alăptând

Vezi gGalerie foto

Cristina Șișicanu, soția prezentatorului TV, Mădălin Ionescu, a fost criticată mult timp pentru că își alăptează copilul în public.

Vedeta a postat pe contul său de Instagram imagini cu ea, în timp ce-și hrănea fetița și a transmis un mesaj tuturor mămicilor care își alătează copiii și a explicat cât de important este laptele matern: „Laptele matern este cea mai bună hrană pentru bebeluș. Alăptarea exclusivă până la 6 luni, iar apoi, în paralel cu diversificarea, până la vârsta de 2 ani ai copilului, o consider esențială în dezvoltarea psihică, emoțională și fizică a copilului. Alăptarea creează o legătură sublimă între mamă și copil și lasă să iasă la iveală în modul cel mai firesc cu putință faptul că noi, oamenii, avem nevoie unii de ceilalți și existăm unii pentru ceilalți”.

Cristina Șișicanu a vorbit despre beneficiile laptelui matern, făcând o comparație cu laptele de vacă. Ea a scris: „Laptele de vacă are un conținut prea mare de proteine și sodiu, suprasolicitând rinichii imaturi ai bebelușului și sistemul lui digestiv și este, în același timp, sărac în minerale și vitamine esențiale pentru bebeluș. În plus, excesul de acizi grași saturați din laptele de vacă, bivoliță, măgăriță sau capră poate determina pe termen lung apariția bolilor de inimă, a diabetului și obezității.”

Vedeta a postat și în cursul anului trecut poze pe contul ei de Instagram în care ea își alăpta fetița, iar  oamenii nu au avut reacții pozitive. Mămica a primit multe critici din partea lor, dar acest lucru nu a determinat-o să se oprească din a promova alăptatul în public.

► Citește și: Alăptarea - reglementată prin lege / Parlamentul a votat un proiect de lege care sancționează interzicerea alăptării unui copil în spaţiul public

„Ar trebui să promovați alăptatul în public acoperite cu o simplă eșarfă. E urât pentru cei din jur, fie ei copii, bătrâni, adulți, să vadă sânul în toată splendoarea lui. Dar cred că ține de fiecare femeie și de ce reprezintă «să fii o doamnă»”, este unul dintre comentariile primite de Cristina Șișicanu la una dintre pozele de pe Instagram.
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!