Sari la conținut

Fotografii puternice, care dovesc că hrănirea bebelușului este o binecuvântare, oricum s-ar face ea

Vezi gGalerie foto

Când fotografa Felicia Saunders a postat o imagine înfățișând trei femei hrănindu-și bebelușii, habar nu avea ce impact va crea, în lumea întreagă.

În august, Saunders a postat portretele de mai jos pe contul ei de Instagram, pentru a le arăta mamelor din lumea întreagă că a-ți hrăni bebelușul, indiferent de modalitatea aleasă sau impusă, este un act minunat. Într-adevăr, în mediul online există o mulțime de poze care înfățișează alăptarea, dar Saunders a vrut să creeze ceva special, pentru a arăta că toate mamele care își hrănesc bebelușii, indiferent de modul în care trebuie să o vadă, au ceva în comun: frumusețea și emoția.

În săptămânile ce au urmat, nu a trecut nici măcar o zi fără ca Saunders să primească zeci de mesaje ale mămicilor care au empatizat cu cele văzute. Lupta cu propria-mi vină, pentru faptul că nu mi-am putut alăpta copilul, a fost sursa mea de inspirație. Știu că fiecare mamă se străduiește să facă ceea ce este cel mai bine pentru copilul ei și nimic nu e mai important de atât. Asta este ceea ce contează, de fapt, a explicat Sauders.

Iar noi suntem întru totul de acord. Toți părinții, mai ales mamele, au nevoie de suport, indiferent de cum își hrănesc puii. Presiunea care se pune pe mame, pentru a alăpta exclusiv, se poate dovedi extrem de dăunătoare pentru sănătatea mamei, și nicio mama nu ar trebui să se simtă rușinată că își hrănește copilul cu biberonul.

Imaginea unei mame hrănindu-și bebelușul, că o face la sân, cu biberonul sau prin metode medicale, nu poate fi decât superbă. Iar imaginile de mai jos o dovedesc!

 

 

 

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!