Sari la conținut

Nu știi ce cărucior să alegi pentru copilul tău? Iată câteva variante

Apariția unui copil pe lume este un mare motiv de bucurie pentru toată familia. Totuși, acest lucru presupune și cumpărarea tuturor echipamentelor, obiectelor de care bebelușul va avea nevoie. Unul dintre cele mai importante lucruri, căruia părinții obișnuiesc să-i dea de cele mai multe ori, cea mai mare importanță, este căruciorul. Și asta pentru că cel mic îl va folosi pe o lungă durată de timp și nu doar cât este bebeluș. Mai mult, atunci când pleacă în deplasări, părinții obișnuiesc să culce copilul tot în cărucior, neavând pătuțul bebelușului cu ei. Așadar, tocmai pentru că are diferite utilități, pe piață au apărut multe tipuri de cărucioare, cu diverse caracteristici, avantaje sau dezavantaje.

Iată câteva tipuri de cărucioare, care te pot inspira:

•    Cărucioare 2 în 1
Acest tip de cărucior este foarte avantajos, pentru că îți permite să-i reglezi suportul pentru picioare. Deci, dacă bebelușul este foarte mic sau dacă doarme, îl poți transforma sub formă de pat, iar dacă acesta vrea să stea înclinat sau are o vârstă mai mare și necesită mai mult spațiu pentru picioare, îl poți înclina cât de tare dorești, în funcție de confortul celui mic.

•    Cărucioare 3 în 1
Acesta are fix caracteristicile celui de sus, plus încă una. Noutatea vine din faptul că el îți oferă și scoică de mașină. Mai exact, scaunul în care bebelușul stă, poate fi detașabil. În acest fel, chiar dacă prețul lui este puțin mai ridicat, te va scuti totuși de o cheltuială în plus. Poți găsi aceste tipuri de cărucioare de copii pe Babyneeds.ro, sub diferite culori și modele.

•    Cărucioare sport
Acest tip de cărucior este extrem de eficient pentru cei care își doresc să călătorească mult cu cel mic. Când este desfăcut, acesta arată fix ca un cărucior normal, cu un aspect foarte plăcut. Ceea ce îl face să fie unic este faptul că poate fi strâns sub forma unui troller, lucru ce îți va permite să îl cari foarte ușor dintr-un loc, în altul.

•    Cărucior tip umbrelă
După cum denotă și din numele lui, acesta se va plia, când va fi strâns, sub forma unei umbrele, fiind foarte ușor de depozitat și transportat. Asta nu e tot, pentru că acest tip de cărucior vine la pachet și cu o husă de ploaie, care te poate salva la un moment dat.

Acestea sunt câteva dintre cele mai eficiente tipuri de cărucioare, pe care viitoarele mămici trebuie să le ia în considerare. Înainte să faci această alegere, gândește-te mai întâi la tipurile de utilizare pe care vrei să le aibă (dacă ești o persoană care călătorește mult etc.). Gama de astfel de produse este foarte variată, deci informează-te bine înainte să faci achiziția.

Sursa foto: pexels.com
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!