Sari la conținut

O mămică a fost acuzată că cerșește atenție, pentru că și-a alăptat bebelușul în public. Care a fost reacția ei

Vezi gGalerie foto

Shania O’Neill, o tânără mamică în vârstă de doar 18 ani, luptă pentru dreptul ei de a-și alăpta copilul în public, fără a fi nevoită să-și acopere pieptul. Mămica este complet sinceră cu privire la provocările pe care le întâmpină ori de câte ori trebuie să-și hrănească copilul de 2 ani. În cele din urmă, alăptarea este o activitate normală și naturală, iar mămicile care își alăptează bebelușii nu ar trebui să se simtă rușinate de acest lucru.

Mămica nu se gândește de două ori când trebuie să-și hrănească copilul în public

"Îmi alăptez copilul oriunde. În tramvai, în autobuz, în restaurant, oriunde mă aflu", a spus mămica.

► Citește și: O mamă a fost criticată pentru că își alăptează copilul în vârstă de 5 ani: „Voi continua să alăptez, până când copilul meu va decide să ne oprim”

Totuși, tânăra a recunoscut că primește atenție nedorită din partea străinilor și a spus că acest lucru este destul de enervant. „Sânii sunt pentru hrănirea bebelușilor. Este un lucru firesc. Nu înțeleg de ce oamenii cred că eu caut atenție. Fac ceva atât de natural, care a fost văzut ca un lucru perfect normal și acum 60 de ani", a adăugat ea.

Mămica insistă asupra importanței alăptării

Shania a rămas însărcinată cu Isabella când avea doar 16 ani și nu și-ar fi putut imagina niciodată că va deveni o susținătoare a alăptării în public pe rețelele de socializare.

► Citește și: Alăptarea în public NU este o rușine. Chiar și vedetele își alăptează bebelușii în public

De fapt, ea admite că „nu a plănuit niciodată să alăpteze”. Dar odată ce O’Neill a făcut-o, ea a explicat: „M-a schimbat complet. S-a creat o legătură atât de uimitoare între mine și fiica mea.”

Mămica a spus că la început obișnuia să se acopere, dar s-a oprit din a mai face acest lucru. Ea a adăugat: „A fost greu să mă acopăr cu pătura în timp ce alăptam, pentru că trebuia să-mi verific copilul la fiecare 2 secunde. Acum nu o mai folosesc și îmi este mult mai ușor."

► Citește și: O mămică a fost dată afară dintr-un restaurant pentru că și-a alăptat bebelușul. I s-a spus să nu se mai întoarcă niciodată

În ciuda tuturor comentariilor negative pe care le primește, O’Neill este hotărâtă să continue să-și alăpteze copilul, fără a fi nevoită să-și ascundă sânii. Ea a spus: „Nu i-ar spune nimeni, niciodată unei femei care-și hrănește copilul cu biberonul să acopere biberonul, nu-i așa?.”

La fel cum Shania O’Neill luptă pentru dreptul ei de a alăpta în mod public, unele mame celebre vorbesc și despre importanța normalizării acestui act natural și le admirăm pentru asta.

► Citește și: O prezentatoare TV își alăptează bebelușul într-o emisiune, în direct: „Alăptarea este o necesitate”

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!