Sari la conținut

Alăptarea în public NU este o rușine. Chiar și vedetele își alăptează bebelușii în public

Vezi gGalerie foto

Printre toate provocările pe care le aduce maternitatea, hrănirea bebelușului se află în fruntea listei. Fie că-ți alăptezi bebelușul sau îl hrănești cu lapte formulă, aceasta reprezintă nevoia lui de bază.

Alăptarea bebelușului în public încă este un subiect tabu în țara noastră, deși este un lucru perfect normal și nu ar trebui tratat ca fiind ceva interzis.

Celebritățile sunt mămici și ele și faptul că sunt persoane publice nu le scutește de faptul că trebuie să se acopere în timp ce-și alăptează bebelușii în public.

► Citește și: Alăptarea - reglementată prin lege / Parlamentul a votat un proiect de lege care sancționează interzicerea alăptării unui copil în spaţiul public

Printre persoanele publice de la noi care au fost criticate pentru alăptarea în public se numără și Cristina Șișcanu, soția prezentatorului TV, Mădălin Ionescu. Deși a primit multe critici din partea numeroaselor persoane care îi urmăresc postările de pe conturile de social media, Cristina Șișcanu nu a încetat promovarea alăptatului în public.

► Citește și: Cristina Șișicanu, criticată pentru că a postat imagini cu ea alăptând

Și pentru că alăptatul în public este văzut cu ochi mai buni în alte țări, vedetele de peste hotare nu ezită nicio clipă să-și alăpteze cu mândrie bebelușii atunci când se află la restaurant sau când sunt înconjurate de alți oameni.

► Citește și: O prezentatoare TV își alăptează bebelușul într-o emisiune, în direct: „Alăptarea este o necesitate”

Iată câteva dintre celebritățile pentru care alăptarea în public este absolut normală:

Amanda Seyfried

Gwen Stefani

Halsey

Kate Hudson

Pink

Chrissy Teigen

Amy Schumer

Hilary Duff

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!