Sari la conținut

O proaspătă mămică îi permite soacrei să ia bebelușul în brațe doar după ce face duș și își schimbă hainele. Care este motivul

Bebelușii sunt adorabili și toată lumea ar vrea să îi țină în brațe și să le adulmece mirosul! Din păcate, însă, acest obicei nu este unul foarte buni pentru micuți, decât dacă vorbim despre contactul cu părinții și, cel mult, cu bunicii. O tânără din UK a înțeles foarte bine acest lucru și a stabilit o limită clară cu soacra ei: poate lua bebelușul în brațe doar după ce face duș și își schimbă hainele. Motivul? Bunica este fumătoare înrăită.

Proaspăta mămică a menționat că nu dorește să își îndepărteze copilul de bunică, însă este foarte îngrijorată de efectele nocive ale mirosului de țigară, fenomen cunoscut ca fumatul la mâna a treia.

Citește și Fumatul pasiv. Efecte la bebeluși și la copii

„După ce am cercetat mai bine fenomenul, am devenit foarte îngrijorată de faptul că ea ține copilul în brațe după ce fumează țigară. Eu și soțul meu am decis că, după ce fumează, trebuie să facă duș și să-și schimbe hainele înainte de a putea ridica bebelușul", a spus femeia.

„Fumatul la mâna a treia” se traduce prin acel fum care se impregnează sau lipește de diverse suprafețe din casă, precum tapițeria canapelei, saltea, perne, jucăriile și păturile celor mici și chiar pereți, și pe care noi îl inspirăm. Acest tip de fum persistă mult timp în casă, chiar dacă fumătorul a părăsit incinta și chiar dacă nu se mai fumează în interior de ceva vreme.

Femeia nu a vrut să își dezvăluie identitatea.

Sursa


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!