Sari la conținut

Probioticele și bebelușii: Un prieten esențial încă din prima zi de viață

Vezi gGalerie foto

Conceptul de probiotice a devenit tot mai popular când vine vorba de sănătatea copiilor,. Aceste microorganisme benefice, găsite în mod natural în sistemul digestiv, aduc cu ele o serie de beneficii semnificative pentru cei mici. Totuși, nu toate probioticele sunt egale, iar în această categorie, Active Flora baby cu Lactobacillus rhamnosus GG iese în evidență ca o cultură bacteriană vie cu beneficii excepționale pentru copii încă de la naștere.

Ce sunt probioticele?

Probioticele sunt ca niște prieteni mici și binevoitori care locuiesc în sistemul nostru digestiv. Acești "prieteni", in mod real niste bacterii  -  aduc cu ei o serie de avantaje pentru sănătate, de la menținerea echilibrului florei intestinale până la sprijinirea sistemului imunitar și ajutor în procesul de digestie. Lactobacillus rhamnosus GG, sau LGG pe scurt, este un astfel de probiotic care iese în evidență pentru beneficiile sale uimitoare asupra sănătății celor mici.

De ce Lactobacillus rhamnosus GG?


LGG este ca un supererou printre probiotice - o tulpină unică și specială care a fost studiată în detaliu în lumea medicală. Această cultură bacteriană vie are superputeri când vine vorba de colonizarea intestinelor, asigurându-se că ajunge acolo unde este cea mai mare nevoie - în tractul digestiv al copiilor.

Beneficiile LGG pentru copii


Un sistem imunitar puternic: Unul dintre cele mai uimitoare aspecte ale Lactobacillus rhamnosus GG este că ajută la consolidarea sistemului imunitar al copiilor. Această bacterie probiotică stimulează producția de celule imune și contribuie la protejarea copiilor de infecții și boli.

Combaterea problemelor digestive: LGG a dovedit eficacitate în prevenirea și tratarea diareei, inclusiv în cazul diareei asociate cu antibioticele. De asemenea, reduce disconfortul asociat cu probleme digestive precum constipația sau sindromul de colon iritabil.

Reducerea riscului de alergii: Studiile sugerează că Lactobacillus rhamnosus GG poate reduce riscul dezvoltării alergiilor la copii, inclusiv a alergiilor alimentare și a eczemelor.

Recomandarea noastră: Active Flora baby



Când vine vorba de susținerea sănătății copiilor, suplimentul alimentar Active Flora baby este un aliat de încredere. Cu Lactobacillus rhamnosus GG, o cultură bacteriană vie deosebit de benefică, acest produs începe să-și exercite proprietățile imediat după administrare. Acest aspect este crucial, mai ales în comparație cu formele uscate de medicamente, în care bacteriile sunt liofilizate și necesită 8-10 ore pentru a-și recăpăta starea activă.

Active Flora baby poate fi administrat nou-născuților chiar din prima zi de viață, sugarilor, copiilor și chiar adulților. Poate fi folosit cu încredere și la prematuri sau sugari cu greutate mică la naștere, pentru a spori numărul de bacterii benefice în tractul gastro-intestinal fapt ce ofera o protectie suplimentara. Eficacitatea și siguranța Lactobacillus rhamnosus GG a fost confirmată în sute de studii clinice.

Ce face atât de special Active Flora baby?

Cu fiecare picătură, Active Flora baby adaugă milioane de culturi bacteriene vii Lactobacillus rhamnosus GG (6 x 10⁹ CFU), ceea ce sprijină sănătatea intestinală și sistemul imunitar. O alta componenta importanta este uleiul de măsline, care are o structura asemănătore cu grăsimile continute in laptele matern, astfel ca potențialul alergic este foarte scăzut, făcându-l sigur pentru utilizarea la o vârstă fragedă.

Active Flora baby poate fi administrat cu ușurință, fie direct în gură, fie în combinație cu alimentele consumate, pentru o experiență cât mai plăcută pentru cei mici. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la temperatura meselor, deoarece picăturile pot fi luate cu încredere în orice moment. De asemenea, produsul NU se tine la frigider.

Dacă copilul urmează un tratament cu antibiotice, Active Flora baby poate fi administrat în paralel, pentru a ajuta la menținerea echilibrului florei intestinale. După încheierea tratamentului, este recomandată continuarea administrării probioticelor pentru a restabili flora intestinală.

Pentru o creștere sănătoasă și fericită

Indiferent dacă bebelușul este alăptat sau hrănit cu lapte formulă, Active Flora baby poate fi o parte benefică a rutinei de hrănire. Reducând semnificativ frecvența colicilor, precum și severitatea durerilor abdominale, acest probiotic oferă un start sănătos și fericit pentru micuțul vostru pui de om.



Cu Active Flora baby, puteți fi siguri că ajutați la susținerea sănătății intestinale și la dezvoltarea imunitară a copilului încă din prima zi de viață.

Recomandat de Organizația Mondială gastroenterologică (WGO) pentru profilaxia diareei asociate cu antibiotice la copii și adulți.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!