Sari la conținut

Sfaturi și trucuri pentru înfășarea bebelușului, vara

Nou-născuții sunt plini de energie și dau des din mâini și din picioare. Din acest motiv, ei se pot accidenta. Pentru că își mișcă mereu mâinile, ei ar putea cădea din pat sau se pot zgârâia cu unghiile. Este important să protejezi nou-născutul de astfel de incidente, iar înfășarea lui îl va menține în siguranță întreaga zi.

Este sigură înfășarea bebelușului, în timpul verii?

Înfășarea ajută la protejarea bebelușului și îi restricționează mișcarea, astfel încât să nu cadă din pătuț. Cu toate acestea, odată cu creșterea temperaturii în sezonul cald, mulți părinți se întreabă dacă înfășarea este sigură sau nu pentru copilul lor. Ei se tem că bebelușul s-ar putea îmbolnăvi din cauza transpirației, a disconfortului termic sau a sufocării.

Înfășarea bebelușului, vara, nu este dăunătoare. Cu toate acestea, trebuie să cunoști câteva sfaturi și trucuri care te vor ajuta la înfășarea cu precizie a bebelușului.

  • Verifică temperatura corpului bebelușului. Un bebeluș nu își poate regla temperatura corpului și nici nu îți poate spune dacă se simte rău. Trebuie să îi verifici temperatura corpului.
  • Trebuie să cunoști temperatura naturală a corpului bebelușului. De asemenea, trebuie verificată temperatura camerei în care stă copilul.
  • Verifică câte straturi de haine poartă copilul tău. În sezonul de vară, bebelușul ar trebui să poarte haine foarte puține sau deloc. Transpirația va îngreuna copilul, iar purtarea de haine grele îl va irita.
  • Verifică țesătura hainelor pe care le poartă copilul. În timpul sezonului de vară, ar trebui să folosești haine din bumbac. Alte tipuri de țesături pot provoca erupții cutanate bebelușului. Hainele din bumbac sunt foarte ușoare și confortabile în orice anotimp.

Sfaturi și trucuri pentru înfășarea bebelușului, vara

Alege materialul perfect pentru înfășarea bebelușului

Dacă te-ai hotărât să-ți ții bebelușul înfășat în timpul sezonului de vară, trebuie să alegi cel mai potrivit material pentru copilul tău. Cel mai important este să alegi materialul confortabil pentru copilul tău.

Verifică hainele bebelușului

Înainte de înfășa bebelușul, verifică-i hainele. Dacă poartă straturi subțiri de haine, este perfect pentru a fi înfășat. Pe de altă parte, dacă bebelușul tău poartă haine din materiale sintetice, cel mai bine este să-l schimbi în ceva confortabil înainte de a-l înfășa.

Aplică pudră de talc

Înainte de îndășarea bebelușului, aplică pudră de talc. Pulberea conține amidon de porumb, care va ajuta bebelușul să se mențină uscat, deoarece pudra absoarbe transpirația și previne erupțiile cutanate.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!