Sari la conținut

Un altfel de instantaneu cu un bebeluș face furori pe Internet

Internetul este supraîncărcat de poze cu bebeluși extrem de drăgălași surprinși în diferite ipostaze care s-au transformat în virale cu milioane de vizualizări. Însă un altfel de instantaneu face furori zilele acestea. Este vorba despre un bebeluș din Indiana (SUA), fotografiat alături de părinții săi. Nimic neobișnuit până aici, doar că cel mic a fost surprins în timp ce făcea... pipi.

Abbie Rogers este o fotografă din Statele Unite care s-a specializat în ultimii ani în fotografiile de familie, mai ales în cele în care părinții apar alături de bebelușii lor. Iar unul dintre cele mai folosite cadre în ședințele foto de acest gen este când mezinul, complet dezbrăcat, este ținut în brațe de părinți. Un prim plan extrem de popular, pe care un cuplu din Indiana l-a solicitat și pentru albumul foto al celui de-al treilea copil al lor, Pryor.

Cele mai multe cadre au ieșit ca la carte, excepție făcând unul în care bebelușul a fost surprins într-o ipostază specială: cel mic a făcut pipi direct pe părinții săi în timpul ședinței foto. Momentul a fost imortalizat de Abbie, iar fotografia a devenit virală pe Internet.

Abby Rogers a povestit celor de la BuzzFeed că astfel de momente se întâmplă destul de des, mai ales că în majoritatea fotografiilor cu bebeluși aceștia sunt dezbrăcați. “Am ceva rufe de spălat după o ședință foto cu bebeluși”, a povestit fotografa pentru site-ul amintit mai sus. Deși a mai avut parte de astfel de situații, cadrul cu Pryor a fost cel mai clar de până acum.

Foto: Facebook

Articole relationate
Am crezut că sunt om

Am crezut că sunt om

Te știu de când erai cât un vârf de ac. Ai fost apoi, pe rând, cât o boabă de rodie, o zmeură, o cireașă de vară, o prună, o smochină, o lămâie, o piersică,...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!