Sari la conținut

Un profesor îi spune mamei să nu alăpteze în propria casă, în timpul orelor de curs online

Marcella Mares, o mămică din California, s-a conformat regulilor școlare care impuneau ca microfonul și camera să fie pornite în timpul orelor de curs, dar i-a fost atrasă atenția pentru că și-a alăptat fiica de 10 luni.

Este o perioadă dificilă atât pentru părinți, cât și pentru copii. Cu toate acestea, ne străduim să ne creștem copiii în timp ce lucrăm, studiem sau gestionăm temerile în ceea ce privește pandemia de COVID-19.

Din păcate, mulți părinți primesc exact contrariul – o avem ca exemplu pe Marcella Mares, studenta din California, căreia profesorul i-a spus să nu-și alăpteze copilul în propria casă, în timpul orelor de curs.

Profesoul a cerut tuturor studenților să-și pornească microfoanele și camerele, în timpul orelor de curs. Marcella a răspuns profesorului că se va conforma, dar că își va alăpta fiica în vârsta de 10 luni când micuța va cere să fie hrănită. Până la urmă, mama participa la cursuri la fel ca toți ceilalți studenți, nu?

Însă, răspunsul profesorului a șocat-o pe mămica studentă: “Mă bucur să aud că poți avea microfonul și camera aprinse, dar te rog să nu-ți alăptezi fiica în timpul orelor de curs, pentru că nu este ceea ce ar trebui să faci. Poți face acest lucru după curs.”

O mamă care alăptează are nevoie să-și hrănească copilul ori de câte ori îi este foame bebelușului și nu trebuie să dea nimănui explicații pentru acest lucru, cu atât mai puțin când se află în propria casă.

► Citește și: Să încurajăm tinerele mămici să alăpteze!

Marcella a contactat coordonatorul școlii și i-a spus despre această problemă, iar câteva zile mai târziu a primit scuze din partea profesorului care îi spusese să nu-și alăpteze bebelușul în timpul orelor de curs.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!