Sari la conținut

Unde te grăbești? Mai ține-l în brațe puțin

Abia aștepți să înceapă diversificarea. Speri că va dormi mai bine și o să reușești și tu să prinzi două ore legate de somn. Vrei să meargă în picioare. Poate atunci nu va mai vrea așa mult în brațe. Arzi de nerăbdare să vorbească. Așa o să te înțeleagă și o să ai cu cine comunica. Oare când o să renunțe la pampers?

Te-ai pregătit deja cu trei modele de oliță, doar doar una îl va tenta să facă pasul mai repede. Visezi clipa când o să meargă la grădiniță. Să învețe poezii și tu să îi faci emoționată poze din primul rând. Cercetezi tabelele medicale să vezi când ar trebui să îi cadă primul dinte.  Ai deja pregătite cutiuța de amintiri și povestea despre Zâna Măseluță.

Te gândești cu emoție la prima zi de școală. Să îl vezi în bancă, cuminte

Îl grăbești când pleacă pe scări și îi spui că de mâine nu vei mai sta să îl aștepți să urce să îi faci cu mâna. E copil mare de acum. Îl oprești atunci când plânge, că doar nu mai e bebeluș. Îl întorci spre jucării Lego sau seturi creative când mâna lui arată spre raftul cu păpuși sau trenulețe de jucărie. Nu, ești copil mare de acum, uite, asta e pentru tine. Îl cerți că stă prea mult la joacă și îl ridici de pe covor arătându-i biroul. E copil mare, are teme de făcut, nu vreme de pierdut. Îl muți din patul părintesc, că doar copiii mici dorm cu părinții, acum el are patul lui, pat de copil mare.

(...)

Citește mai mult pe pisicapesarma.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!