Sari la conținut
Alina Serea

Alina Serea

www.fricidemamici.ro

Despre Alina Serea

Descriere:

Numele meu este Alina și sunt mama Sophiei, cea mai minunată fetiță (știu, toate spunem asta despre copiii noștri). Cine mă cunoaște, chiar și puțin, știe despre mine că sunt mai panicoasă de felul meu. Cine nu mă cunoaște poate afla asta cu mare ușurință din postările mele. Și va mai afla că îmi place să mă și amuz pe seama fricilor mele, atunci când îmi dau seama că exagerez.
De când am devenit mamă, temerile mele sunt mult mai multe și complet diferite de cele pe care le aveam înainte, motiv pentru care blogul meu se și cheamă ”Frici de mămici” :)
Am convingerea că sunt foarte multe mame care îmi împărtășesc fricile, care se confruntă cu aceleași probleme ca și mine și pentru care rolul de mamă nu este doar minunat, este și dificil.
Pe acest blog vă împărtășesc experiențele și temerile mele, năzbâtiile fetiței mele, rețete pe care eu le-am testat și care poate sunt și pe placul vostru, dar și informații care v-ar putea fi utile.
 


Articole Alina Serea

Când copiilor nu le e somn

Cred că deja se pot face filme de comedie pe tema culcatului copiilor. Fix atunci când speri că el va adormi și mai reușești și tu să petreci măcar juma de oră...

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!