Sari la conținut

A plecat 10 zile în vacanță, lăsându-și fetița de 2 ani singură acasă. Micuța a murit de foame și de sete

Kristel Candelario, în vârstă de 31 de ani, și-a lăsat fetița de doar 16 luni singură acasă, plecând în vacanță timp de 10 zile. Când s-a întors, micuța nu mai era în viață. Mama fost condamnată la închisoare pe viață.

Femeia a admis că a lăsat-o pe fiica ei singură și nesupravegheată acasă între 6 și 16 iunie 2023, perioadă în care se afla în vacanță în Puerto Rico și Detroit (Michigan). Potrivit documentelor judiciare, ea a spus poliției din comitatul Cuyahoga că a plecat lăsând-o pe fiica ei singură în timpul călătoriei.

Poliția a descoperit-o pe fetiță „înfășurată în pături murdare”, acoperită de fecale și urină. Jailyn a murit din cauza neglijenței, de foame și deshidratare severă, a declarat luni în sala de judecată medicul legist al comitatului Cuyahoga, Elizabeth Mooney, citată de NBC.

Fetița cântărea 5 kilograme, cu 3 kilograme mai puțin față de greutatea ei anterioră, observată la ultima vizită medicală cu mai puțin de două luni înainte de deces, a adăugat medicul legist.

Michael C. O’Malley, procurorul comitatului Cuyahoga, a exprimat regretul pentru tragedie, descriind-o pe Jailyn ca „o frumoasă fetiță care a fost luată din această lume din cauza egoismului inimaginabil al mamei sale”. În schimb, Candelario a mărturisit în fața tribunalului: „În fiecare zi, îmi cer iertare de la Dumnezeu și de la fiica mea Jailyn”, conform informațiilor furnizate de televiziune.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!