Sari la conținut

Adela Popescu, așteptări versus realitate: “Când eram gravidă cu Alexandru îmi imaginam că vom fi o familie foarte stylish”

Vezi gGalerie foto

Adela Popescu este mămică de 3 băieți: Alexandru, Andrei și Adrian.

Viața unei mămici de băieți este foarte diferită față de viața unei mămici de fetițe și acest lucru a observat și Adela Popescu.

Actrița a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, care ilustrează perfect viața unei mămici de băieți. Ea a scris: “Când eram gravidă cu Alexandru îmi imaginam că vom fi o familie foarte stylish. Asortați mereu, eu gătită, aranjată, tocuri, ochelari, copiii bibiliți, frezați, parfumați, tot ce trebuie. Am primit, în schimb, asta. Eu nu știu, cei care sunt așa cum mi-am imaginat eu că vom fi, când și cum fac!!! Ce mănâncă copiii lor, sau ce au mâncat mamele în sarcină de s-au născut copiii cooperanți și cu simț estetic. Dar, știți cum e, bine că îi ține răceala puțin și nici carii nu au prea multe.”

Deși Adela este foarte modestă, noi zicem că, totuși, a reușit să aibă o familie stylish, dar mai important de atât, a reșit să aibă o familie unită și fericită.
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!