Sari la conținut

Adela Popescu, botez pentru micuțul Andrei, departe de ochii presei. Ce vedete au participat la eveniment

Vezi gGalerie foto

Momente importante pentru familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Cei doi și-au botezat mezinul, pe micuțul Andrei, ieri, 5 mai, într-un cadru intim, petrecând doar alături de apropiați.

Andrei a avut parte de o slujbă emoționantă, sub privirile părinților, care au radiat de fericire pe tot parcursul ceremoniei de creștinare.

Pe contul de socializare, vedeta a postat o fotografie de la eveniment. „Cei mai fericiți. #botezandrei #fiulnostru”, este mesajul cu care Adela Popescu a însoțit fotografia în care apare alături de partenerul ei de viață, Radu Vâlcan..

La botez, Adela Popescu a îmbrăcat o rochie elegantă, neagră, iar Radu un costum la 4 ace. Imediat după terminarea slujbei din biserică, fericiții părinți alături de familia lor și prietenii apropiați au mers să sărbătorească marele eveniment într-un restaurant din Capitală. La eveniment au participat vedete autohtone, la rândul lor părinți fericiți, precum Dana Rogoz, Andreea și Cabral Ibacka, Elena Gheorghe, Cove, Cabral, Laura Cosoi și soțul acesteia.


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!