Sari la conținut

Adela Popescu, despre prima săptămână cu bebelușul, acasă: “Prima noapte a fost un eșec.”

Adela Popescu a fost externată de aproape 8 zile și se bucură de timpul petrecut cu bebelușul, acasă.

Ieri au ieșit chiar la prima plimbare împreună, iar proaspăta mămică a profitat de timp și le-a vorbit fanilor ei despre experiența cu bebe 3, pe contul său de Instagram.

„Noi am ieșit la prima plimbărică prin cartier. Suntem acasă de 8 zile. Copiii au reacționat extraordinar de bine, chiar neașteptat de bine, bebelulușul mănâncă, ia în greutate. Ăsta e un lucru foarte, foarte bun, m-am chinuit un pic cu alăptarea chiar și de data asta, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu. Bebelușii sunt diferiți, pentru ei să sugă e ceva nou și trebuie învățați, dar acum e totul bine.”

Referitor la prima noapte petrecută împreună cu bebelușul, acasă, Adela a spus că a fost un adevărat eșec: “Prima noapte a fost un eșec. S-a trezit bebe la 45 de minute, dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră și am făcut mai rece în cameră. Mă gândeam la început să fie un pic mai călduț, să fie transferul mai lin, dar nu, am făcut 22 de grade cum avem de regulă în casă și cum au băieții în cameră și a dormit bebe 5 ore legate. A doua noapte 4 ore legate, mă refer la intervalul cel mai lung și acum suntem undeva la 2-3 ore legate. Dar sunt mulțumită, ia în greutate cum trebuie.”

► Citește și Adela Popescu a povestit despre experiența nașterii: “Mi-e peste putință să descriu durerea”

Cu toată oboseala și lipsa de somn, Adela este o mămică fericită și împlinită și se bucură de orice moment petrecut cu bebelușul ei.

“Mă așteptam să fie mult mai greu, nu că n-ar fi, că da, privarea de somn te consumă foarte tare, dar ca energie vitală sunt bine. Sunt veselă, mă simt bine. Îl mângâi mai mult, îl miros mai mult, mă bucur mai mult de el, e o chestie așa super conștientă. Mă îngrijorez mai puțin și mă bucur mai mult de bebelușeală”, adaugă ea.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!