Sari la conținut

Adela Popescu, gravidă pentru a treia oară

Anul se arată cum nu se poate mai bun pentru Adela Popescu: este gravidă cu bebe 3! Actrița a făcut anunțul la emisiunea pe care o și moderează, Vorbește Lumea, dar și pe contul personal de Instagram, alături de un clip haios  ce arată haosul vieții de părinte.

Producătoarea emisiunii mi-a spus „cred că ești gravidă”. E lumina aia aparte. Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe luni,
a transmis Adela Popescu în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Am incercat o fotografie emotionanta, asa cum se cade pentru a face un anunt important, dar atat s-a putut.
Pe scurt, nu ne era de ajuns “haosul” actual, am vrut unul si mai mare, asa ca... da, sunt insarcinata pentru a treia oara. :)
Nu avem emotii deloc, suntem siguri ca ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia asteptam sa il cunoastem.
Vrem sa fie in siguranta si pentru asta vom face tot ce tine de noi. Tocmai de aceea am si hotarat sa ma retrag de la Vorbeste Lumea atat de repede.
Va pupam tare si abia asteptam sa va tinem la curent cu ce mai urmeaza in viata noastra de familie, a scris vedeta pe contul ei personal.

Felicitări, draga noastră! De-abia așteptăm să îl vedem pe bebe3!

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!