Sari la conținut

Adela Popescu, poze din vacanţa cu cel mic. "Ne judecaţi? Treaba voastră!"

Adela Popescu şi soţul ei, Radu Vâlcan, au plecat în vacanţă cu micuţul Alexandru, pe o insulă din Grecia. Relaxată şi entuziasmată, actriţa, gravidă cu cel de-al doilea băieţel, a povestit pe blogul personal cum a fost zborul pentru prichindelul lor, dar şi cum şi-au petrecut primele zile la plajă, pe tărâm străin.

Călătoria cu avionul a fost superbă. Zborul scurt, 1h și 10m, plus niște locuri foarte bune. Chiar în față, deci mult loc pentru cărticele, jucării și picioarele lui tati. După 10 minute de la decolare a și adormit. Practic l-am și deranjat cu aterizarea și frăsuiala de prin autobuz, bagaje, aeroport, a început Adela postarea pe blog, încântată de faptul că cel mic nu a fost deloc deranjat de zbor.

Prima zi, cea cu drumul, a fost destul de ciudățică.
Pe de-o parte Alexandru s-a comportat exemplar în călătorie, însă în clipa în care am ajuns la hotel, și pentru că nu își făcuse somnul, și pentru că era locul nou, l-au făcut să nu mai fie deloc cooperant. Noi abia visam să ajungem pe plajă și să bem ceva răcoritor, el nu voia sub nicio formă să se dezbrace, să îi schimb scutecul, să îl dau cu cremă. Să nimic.
Pe geam aveam necuprinsul…in cameră, neastâmpăratul
Ce să va zic, seara noastră “s-a scăldat” între agonie și extaz. Între “plâns abundent” și “ras isteric”. Eu am extras plânsul abundent, Radu, râsul isteric.
Totul s-a liniștit când în sfârșit, băiețelul a văzut marea.
A intrat imediat în ea, s-a jucat, a alergat, a râs.
Seara am mâncat la hotel și apoi la somn
, a continuat vedeta TV.

Sunteți pregătiți?
Ieri am dat cu ochii de clubul pentru copii din incinta hotelului, ce îți oferă posibilitatea de a-l lăsa, contra cost, în grija unor supraveghetori.
Ce credeți că am făcut?
L-am lăsat.
Ieri a stat, fără că măcar să se uite vreo clipă în spate după noi, o oră jumătate.
L-am luat de acolo cu rugăminți, presați fiind de ora lui de somn.
Astăzi, după plajă, bălăceală, joacă, pe la 10:30 mai exact, l-am dus din nou. Adică exact în intervalul în care soarele arde îngrozitor. Stă într-un spațiu răcoros, înconjurat de toate jucăriile din lume până se face ora de somn.
Până atunci, însă, avem un timp al nostru în care citim, bem un frappuccino, înotam și ne uităm în zare, în mare, in…unde ne taie capul, liberi. 
Ne judecați? Treaba voastră. Noi avem de gând să repetăm figura în fiecare zi până plecăm, na!
, a scris actriţa, amuzată.

Mai mult despre vacanţa celor trei puteţi citi şi vedea pe blogul Adelei.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!