Sari la conținut

Alessandra Stoicescu, mămică de fetiță la 43 de ani. Ce nume a ales pentru micuță

Alessandra Stoicescu a trait ieri, 29 iulie, probabil una dintre cele mai frumoase zile din viața ei: a devenit mămică pentru prima dată.

Realizatoarea TV a adus pe lume primul ei copil, la vârsta de 43 de ani. Alessandra și-a ținut fanii la curent încă de la prima oră a dimineții, când a pus pe Instagram o fotografie cu ea la spital, înainte de a intra în sala de nașteri. Zâmbitoare, relaxată, îmbrăcată în cămașă de noapte, Sandra a anunțat: “Big day”.
Câteva momente mai tarziu, tăticul Sergiu Constantinescu a anunțat și el pe Facebook că “se simte binecuvântat”, prezentând-o lumii pe fiica lui, Sara Maria, care a venit pe lume la ora 09.02.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu s-au căsătorit în 2013, iar nași le-au fost Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele. Soțul vedetei de la Antena 3 mai are o fiică mai mare, dintr-o relație anterioară. Bianca Andreea are 22 de ani, este o tânără pasionată de sport, care a urmat cursurile Academiei de Studii Economice la București, și se prezintă ca viitor arhitect.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!