Sari la conținut

Ana Baniciu, însărcinată cu primul ei bebeluș. Am aflat și sexul copilului!

Vezi gGalerie foto

Ana Baniciu trece printr-o perioadă foarte frumoasă a vieții ei: este însărcinată pentru prima dată! Vestea cea mare a fost dată de aceasta pe rețelele sociale, postând primele imaginii cu burtica de gravidă, alături de un mesaj emoționant:

„Noi 3… Am reușit cumva să ținem acest secret mai bine de 4 luni de zile și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dau cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește. Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurca așa cum am făcut-o mereu! Mulțumesc, mamă!”.

Deși Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală, au ținut să le dezvăluie fanilor cele mai importante evenimente pentru ei. În imaginile distribuite de tânără pe rețelele sociale se poate vedea că Ana radiază de bucurie. Aceasta și-a dorit mult să devină mamă, fapt care se va întâmpla pentru ea la vârsta de 31 de ani.
 

Pe contul lui de Intagram, Edy a dezvăluit și sexul bebelușului. Se pare că cei doi vor avea un băiețel! I proudly announce the most epic B2B of my life is in the making... with my boy!, a scris viitorul tătic.

Vedeta s-a căsătorit cu partenerul său, Edy Kovacs, pe 8 septembrie anul trecut. La scurt timp după ceremonie, cei doi au primit vestea minunată pe care Ana Baniciu a împărtășit-o recent fanilor săi. 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!