Sari la conținut

Anca Surdu a devenit mămică pentru a doua oară. Ce nume i-a pus micuţului

Anca Surdu a devenit mămică pentru a doua oară.  Fosta prezentatoarea TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos sâmbătă, 14 iulie, la o clinică din Nisa -  acolo unde s-a mutat cu iubitul ei, un potent om de afaceri grec.

Anca a mărturisit abia astăzi că a devenit, în sfârșit, mămică de băieţel, publicând o fotografie pe contul ei de Instagram, dezvăluind şi numele micuţului - Georgios Alexander!

”M-am îndrăgostit din nou!”, a scris Anca Lungu pe contul ei de Instagram.


Fotografia publicată de Anca Lungu pe contul ei de Instagram

Fosta prezentatoare TV s-a pregătit din timp cu cele necesare şi şi-a ales moaşa care a ajutat-o să nască.  ”Delphine m-a invitat în cabinetul ei și am petrecut împreună mai bine de o oră și jumătate, timp în care mi-a explicat cum decurge o naștere în Franța pas cu pas, care sunt protocoalele maternității în care voi naște, mi-a spus care e momentul în care trebuie să-mi iau bagajul și să plec la spital și am încheiat cu exerciții de respirație.”, a mărturisit Anca Lungu pe contul ei de Facebook.

Anca a divorţat de Ştefan Lungu la sfârşitul lunii iunie a anului trecut. Separarea  s-a produs amiabil, la notar. Cei doi s-au cunoscut în 2012, atunci când Ştefan era căsătorit cu Albertina Ionescu.  S-au căsătorit în secret în 2014 şi tot în acelaşi an s-a născut şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită, pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!