Sari la conținut

Andreea Bălan a fost operată din nou de urgenţă! S-a trezit într-o baltă de sânge de la operaţia de cezariană

Se pare că pentru Andreea Bălan problemele apărute în tipul celei de-a doua nașteri continută. Conform surselor, vedeta a mers zilele trecute de urgenţă la spitalul unde a născut, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge! Cunoscuta artistă a trecut prin clipe de panică atunci când a văzut ce i se întâmplă şi a ajuns în mijlocul nopţii pe mâinile medicilor.

Potrivit www.spynews.ro, Andreea Bălan a ajuns la clinica unde a născut, iar a doua zi a fost operată de urgenţă. Medicii au descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţie şi a fost nevoie urgentă de o nouă intervenţie chirurgicală. Aşadar, vedeta a trecut în mai puţin de două săptămâni prin două operaţii grele.

Drept confirmare că sursele www.spynews.ro au dreptate este chiar o fotografie postată de Andreea Bălan. Cântăreața a declarat că fetița cea mare, Ella Maya, nu a fost prezentă la spital atunci când sora ei, Clara, a venit pe lume. Cu toate acestea, zilele trecute, frumoasa artistă a publicat pe pagina sa o fotografie în care apare alături de Ella Maya în spital, semn că da, a fost din nou pe mâinile medicilor, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge, aşa cum surse din spitalul unde Andreea Bălan a născut.

Nouă nu ne rămâne decât să îi urăm Andreei multă sănătate!

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!