Sari la conținut

Andreea Ibacka, despre incendiul de la botezul micuțului Tiago. "... se putea transforma într-un coșmar"

Andreea Ibacka și Cabral l-au botezat, weekendul trecut, pe micuțul Tiago și a fost un moment extrem de emoționant atât pentru părinții micuțului, cât și pentru întreaga familie.

Cabral a fost cel care a postat fotografii, dar și un video de la botez, în care invitații îi cântă La mulți ani lui Tiago.

A fost un detaliu destul de important de la petrecerea de botez, pe care Andreea Ibacka l-a punctat abia la o săptămână de la eveniment. În mijlocul petrecerii, a avut loc un incendiu chiar lângă casa ei și a lui Cabral.

Întreaga experiență a fost povestită chiar de Andreea, pe contul ei de Facebook, unde a scris despre întâmplarea nefericită, profitând de ocazie să-i spună soțului ei că el este omul lângă care ar vrea să fie, dacă ar fi sfârșitul lumii.

“Soțul și cu mine nu prea ne facem complimente prin social media. Ca să nu ne-o luăm în cap ori fiindcă pur și simplu ne-am obișnuit să ne tachinăm. Așa ne arătăm noi dragostea. Pe de altă parte, deși am ales să le povestim public mai ales pe cele bune (că de necazuri e plin pământul)… de-a lungul anilor le-am pățit și noi pe ale noastre. Ba chiar am trecut prin câteva situații limită împreună. Sâmbăta trecută am avut botezul lui Tiago. În mijlocul petrecerii, vecinii noștri au avut un incendiu (vezi video, a fost incendiu în toată regula). Și chiar dacă nu a ajuns să fie o situație limită pentru noi, premisele nu arătau deloc bine. Dacă câteva amănunte mergeau ușor diferit, se putea transforma într-un coșmar. Îmi e clar că ne-am asumat niște decizii importante, deși erau unele de moment. Când lucrurile escaladează în doar câteva secunde, nu ai timp de încercări. Am funcționat ca niște roboței și abia după ce s-a terminat tot episodul am apucat să-mi trag concluziile. Și să-mi amintesc și de celelalte momente grele trăite împreună. Sunt câteva lucruri de făcut într-o situație limită, în ordinea corectă. Întâi protejezi vieți, apoi creezi premise de rezolvare, salvezi bunuri șamd. Din păcate mulți oameni se blochează de spaimă, nu prioritizează, iar deznodământul e mai prost decât putea să fie. Ce voiam de fapt să spun prin postarea aceasta: că EL e omul lângă care aș vrea să fiu dacă vine sfârșitul lumii. O dată că-l iubesc, asta e clar. Și apoi fiindcă alături de el am cele mai mari șanse să scap. Mă rog, sper să nu vină! Sfârșitul lumii, zic. Totuși.
P.S.: Vecinii sunt bine și ei, nimeni nu a fost rănit”, a scris Andreea.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Abonează-te la newsletter
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!