Sari la conținut

Andreea Ibacka, gravidă în luna a 9-a, a sărit gardul de 2,5 metri al casei sale. “Recunosc, am comis-o!”

Andreea Ibacka a sărit gardul casei unde locuiește, deși este gravidă în 9 luni și ar putea să nască în orice moment. Ea a recurs la acest gest pentru că rămăsese blocată în curte, nu putea să intre nici în casă, nici să iasă din curte.

Andreea a povestit întreaga aventură pe contul ei de Instagram, în câteva instastory-uri.

“N-aș fi vrut să vorbesc deloc despre subiectul acesta, din seria nu faceți asta la voi acasă, dar pentru că soțul (Cabral) nu s-a putut abține și s-a văitat, ca de obicei, pe social media, trebuie să vă povestesc cum a fost cu gardul. M-am găsit într-o situație în care nu am avut efectiv altă variantă, am rămas blocată, nu am putut să ies nici din curte, pentru că toate porțile erau închise, nu puteam să intru nici în casă, pentru că ușile erau închise și nici măcar să folosesc mașina, pentru că mașina se încuiase cu telefonul, cheile de la casa, cheile de la mașina, practic cu totul.”

Ea continuă povestea, spunând: “Gravidă în 9 luni am sărit gardul. O parte dintre voi m-ați întrebat cât de înalt era gradul... 2,5 m, deci nu era un gărduleț. Încă sunt gravidă, apropo, m-a ajutat cel de sus. N-am zguduit copilul și am reușit să sar cu prudență gardul. M-am gândit înițial să arunc și copilul cel mare peste gard, să nu-l las singur în curte, pentru că urma să merg la vecini să-l anunț pe Cabral de pe alt telefon că trebuie să vină să ne descuie, cumva, dar am renunțat la ideea asta totuși pentru că era prea crazy, chiar și pentru mine, gravidă în 9 luni. Sunt bine, dragilor, deci n-am născut azi-noapte, n-am niciun simptom nici astăzi. Nu vă recomand să faceți asta la voi acasă, încerc să nu o mai fac nici eu pentru că mi-am forțat norocul, recunosc și ce să zic, m-a bătut tehnologia. M-am încuiat pe dinafară ca o blondă veritabilă, dar îmi propun să mai rămân gravidă încă câteva săptămâni, măcar câteva zile, să vedem. Fiindcă nu am avut încotro, am sărit gardul și înapoi la fii-mea ca să nu o las singură. Recunosc, am comis-o!”
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!